Το TikTok επεκτείνει τη λειτουργία Series με ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά 

Ναταλία Πετρίτη

Τη λειτουργία Series πρόκειται να επεκτείνει το επόμενο διάστημα το TikTok, έτσι ώστε αυτή να γίνει διαθέσιμη σε περισσότερους δημιουργούς. Αυτό θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν ένα επιπλέον εισόδημα που θα προκύπτει από το αποκλειστικό περιεχόμενο που οι ίδιοι θα δημιουργούν για τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Το Series έγινε διαθέσιμο για πρώτη φορά τον  Μάρτιο του 2023 για περιορισμένο αριθμό δημιουργών περιεχομένου, με την επιτυχημένη λειτουργία του να κάνει τώρα το TikTok να το διαθέτει σε ευρύτερο βαθμό.

Τι είναι η λειτουργία Series

Το Series εισάγει στο κοινωνικό μέσο που λατρεύει η Gen Z ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans, όπου οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κλειδώνουν αποκλειστικό περιεχόμενο. Υπό αυτή την έννοια, οι fans που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό πρέπει να πληρώσουν για να το ξεκλειδώσουν, με την τιμή να κυμαίνεται μεταξύ $1 και $190. Το εν λόγω premium περιεχόμενο μπορεί να έχει διάρκεια έως και 20 λεπτά, το διπλάσιο δηλαδή από το όριο των 10 λεπτών στα τυπικά videos του TikTok.

Πώς θα γίνετε κι εσείς δημιουργός περιεχομένου

Οι δημιουργοί περιεχομένου που θα συμμετέχουν στη λειτουργία του Series θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να διαθέτουν τουλάχιστον 10.000 followers και να πληρούν ορισμένα ακόμα κριτήρια όσον αφορά το λογαριασμό τους και τα views που αποκτούν για το υλικό τους. Χρήστες με 1.000 followers, που πληρούν ωστόσο άλλες προδιαγραφές, θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας σε αυτό το αποκλειστικό περιεχόμενο που έχουν πουλήσει σε άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares