Skip to main content

BLOGS

Το TikTok επεκτείνει τη λειτουργία Series με ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans

Όλα όσα έχουν γίνει γνωστά 



Τη λειτουργία Series πρόκειται να επεκτείνει το επόμενο διάστημα το TikTok, έτσι ώστε αυτή να γίνει διαθέσιμη σε περισσότερους δημιουργούς. Αυτό θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν ένα επιπλέον εισόδημα που θα προκύπτει από το αποκλειστικό περιεχόμενο που οι ίδιοι θα δημιουργούν για τη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Το Series έγινε διαθέσιμο για πρώτη φορά τον  Μάρτιο του 2023 για περιορισμένο αριθμό δημιουργών περιεχομένου, με την επιτυχημένη λειτουργία του να κάνει τώρα το TikTok να το διαθέτει σε ευρύτερο βαθμό.

Τι είναι η λειτουργία Series

Το Series εισάγει στο κοινωνικό μέσο που λατρεύει η Gen Z ένα paywall στα πρότυπα του OnlyFans, όπου οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κλειδώνουν αποκλειστικό περιεχόμενο. Υπό αυτή την έννοια, οι fans που θέλουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό πρέπει να πληρώσουν για να το ξεκλειδώσουν, με την τιμή να κυμαίνεται μεταξύ $1 και $190. Το εν λόγω premium περιεχόμενο μπορεί να έχει διάρκεια έως και 20 λεπτά, το διπλάσιο δηλαδή από το όριο των 10 λεπτών στα τυπικά videos του TikTok.

Πώς θα γίνετε κι εσείς δημιουργός περιεχομένου

Οι δημιουργοί περιεχομένου που θα συμμετέχουν στη λειτουργία του Series θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να διαθέτουν τουλάχιστον 10.000 followers και να πληρούν ορισμένα ακόμα κριτήρια όσον αφορά το λογαριασμό τους και τα views που αποκτούν για το υλικό τους. Χρήστες με 1.000 followers, που πληρούν ωστόσο άλλες προδιαγραφές, θα μπορούν επίσης να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παρουσιάζοντας σε αυτό το αποκλειστικό περιεχόμενο που έχουν πουλήσει σε άλλες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

BLOGS

Το Rebel Moon ήρθε στο Netflix

Ο Ζακ Σνάιντερ ετοιμάζει αυτό το sci-fi event φαντασίας εδώ και μια δεκαετία.

BLOGS

«Με ενδιέφερε μόνο η καλλιτεχνική πλευρά της ζωής» Elton John

Ο Elton John γιορτάζει τα 77α γενέθλιά του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.