Skip to main content

BLOGS

Ο Lewis Capaldi διακόπτει επ’ αόριστον τις περιοδείες για να φροντίσει την ψυχική του υγεία

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που πάσχει από το σύνδρομο Tourette είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο Glastonbury, όπου και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το set του.



Επ’ αόριστον φαίνεται πως διακόπτει τις περιοδείες ο Lewis Capaldi, με στόχο να φροντίσει την ψυχική του υγεία. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης που πάσχει από το σύνδρομο Tourette είχε εμφανιστεί τις προηγούμενες ημέρες στο Glastonbury, όπου και δυσκολεύτηκε να ολοκληρώσει το set του. Κατά την ερμηνεία μάλιστα του hit single του, “Someone You Love”, οι fans του ήταν αυτοί που τον βοήθησαν να ολοκληρώσει το κομμάτι, στιγμιότυπο που έχει έκτοτε γίνει viral στα κοινωνικά μέσα.

Σχετικά με την απόφασή του, ο καλλιτέχνης δήλωσε: «Το Σάββατο έγινε προφανές ότι πρέπει να περάσω πολύ περισσότερο χρόνο για τη φροντίδα της ψυχικής και σωματικής μου υγείας, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ για πολύ ακόμα».

Ο Capaldi είχε προηγουμένως ακυρώσει tour dates πριν από την εμφάνισή του στο Glastonbury, αναφέροντας: «Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν full-on τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Χρειάζεται να πάρω λόγο τον χρόνο μου για να ξεκουραστώ και να ανακάμψω». Ο ίδιος επρόκειτο να συνεχίσει την περιοδεία του σε Ευρώπη και Αυστραλία μετά το Glastonbury, ενώ στα πλάνα του ήταν και μια εμφάνιση στην Ελλάδα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο Capaldi γνωστοποίησε το ότι πάσχει από Tourette την περασμένη χρονιά. Η νευρολογική διαταραχή επηρεάζει τους πάσχοντες προκαλώντας ακούσιες σωματικές κινήσεις όπως και εκφορά λόγου, ενώ μπορεί να επιδεινωθεί εξαιτίας του stress και του άγχους.

Δείτε την ανακοίνωση του τραγουδιστή εδώ, όπως και την συγκινητική του εμφάνιση στο Glastonbury.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/music-news/international-news/80236-o-lewis-capaldi-diakoptei-ep-aoriston-tis-periodeies-gia-na-frontisei-tin-psyxiki-tou-ygeia

Διαβάστε επίσης

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;