Skip to main content

BLOGS

Σε ηλικία 25 ετών πέθανε ο ηθοποιός του Euphoria, Angus Cloud

Ο Cloud έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στη δημοφιλή σειρά του HBO



Σε ηλικία 25 ετών «έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός Angus Cloud, γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην σειρά του HBO, Euphoria. Ο νεαρός ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα στο Auckland της California, με τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του να γνωστοποιείται αρχικά από το Variety. Στη συνέχεια, η οικογένειά του δημοσιοποίησε ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον ηθοποιό.

Pixel

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός στο να συζητά για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και ότι δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους», ανέφερε η οικογένεια του Cloud.

«Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση.

Pixel

Ο Cloud έγινε γνωστός για τον ρόλο του ως Fezco στην δραματική σειρά του HBO που βραβεύτηκε με Emmy. Ήταν βασικός χαρακτήρας στις δύο πρώτες σεζόν της σειράς.

https://youtu.be/HFsQCtVuYpY

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Ο Carmy ξανά στην κουζίνα του στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear

Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου

BLOGS

Όλα όσα βλέπουμε στο Netflix αυτόν τον μήνα

Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα παιδικά που έρχονται στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix αυτό το μήνα

BLOGS

«Η αγάπη αφορά μόνο αυτό που περιμένεις να δώσεις» Katharine Hepburn

Γεννήθηκε στις 12 Μαΐου 1907 και το αστέρι της θα λάμπει για πάντα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας

INTERVIEW

«Ο τίτλος Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής είναι μια δικαίωση για την αφοσίωσή μου στη μουσική» Μιράντα Βερούλη

Λίγο πριν την εκδήλωση «Από το Φάντο στη Σάμπα» που είναι αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής Γλώσσας στις 16/5 στο Half Note, η Μιράντα Βερούλη σε μια συνέντευξη στην Αγγελική Λάλου

SOCIAL MEDIA

Όλα όσα αλλάζουν στο WhatsApp της Meta

Αέρας ανανέωσης έρχεται στο δημοφιλές WhatsApp Αλλαγές ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει η Meta στο δημοφιλέστατο WhatsApp, φρεσκάροντας το συνολικό user interface της εφαρμογής που χρησιμοποιούν εκατομμύρια χρήστες στον κόσμο.