Skip to main content

BLOGS

Ένα νέο TikTok feature θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν απευθείας save σε κομμάτια σε Spotify, Apple Music και άλλες πλατφόρμες

Οι χρήστες σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν από σήμερα να το δοκιμάσουν. 



Ένα νέο TikTok feature γίνεται από σήμερα διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν απευθείας save σε κομμάτια σε Spotify, Apple Music και Amazon Music. Το Spotify μάλιστα ήδη υπόσχεται ότι θα φέρει το εν λόγω feature σε περισσότερες αγορές μελλοντικά.

Τα κομμάτια θα γίνονται save στην κατηγορία Liked Songs του Spotify και στην TikTok Songs playlist του Amazon Music.

Το feature μπορεί να χρησιμοποιηθεί πηγαίνοντας στον ήχο της επιλογής του χρήστη και πατώντας την εντολή ‘Add to music app’. Εκεί θα επιλέγεται η πλατφόρμα που προτιμά ο χρήστης.

«Το TikTok είναι ήδη η πιο ισχυρή πλατφόρμα στον κόσμο για ανακάλυψη και προώθηση μουσικής, η οποία βοηθά τους καλλιτέχνες να συνδεθούν με την παγκόσμια κοινότητά μας για να αυξήσουν την ενασχόλησή τους με τη μουσική τους», δήλωσε σχετικά ο Παγκόσμιος Επικεφαλής Ανάπτυξης Μουσικών Επιχειρήσεων του TikTok, Ole Obermann.

«Η εφαρμογή Add to Music προχωρά αυτή τη διαδικασία ένα βήμα παραπέρα, δημιουργώντας μια άμεση σύνδεση μεταξύ της ανακάλυψης στο TikTok και της κατανάλωσης σε μια υπηρεσία streaming, καθιστώντας ευκολότερο από ποτέ για τους λάτρεις της μουσικής να απολαμβάνουν το πλήρες τραγούδι στην υπηρεσία streaming της επιλογής τους, δημιουργώντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους καλλιτέχνες και τους κατόχους δικαιωμάτων».

Η νέα δυνατότητα απαιτεί τόσο το TikTok όσο και η προτιμώμενη υπηρεσία streaming να ενημερωθούν στην πιο πρόσφατη έκδοσή τους. Οι χρήστες της Apple Music θα πρέπει επίσης να πληρώνουν συνδρομή για να χρησιμοποιούν τη λειτουργία. Το Amazon Music θα περιοριστεί μόνο στα Prime μέλη και στους πελάτες του Amazon Music Unlimited.

Διαβάστε επίσης

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική 

BLOGS

Τι έρχεται στο Netflix τον Μάιο και η επιστροφή του «Maestro»

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έρχεται στο Netflix στις 16 Μαΐου, μαζί με άλλες πρωτότυπες σειρές και ταινίες. 

BLOGS

Cher, A Tribe Called Quest και Dave Matthews Band στο Class of 2024 του Rock & Roll Hall of Fame

Mary J. Blige, Ozzy Osbourne, Foreigner, Peter Frampton και Kool & The Gang εισήχθησαν επίσης στο Hall of Fame μαζί με τους Jimmy Buffett, Big Mama Thornton, MC5 και άλλους

Στο

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ελαφριές ενυδατικές κρέμες προσώπου για το απαραίτητο ανοιξιάτικο update στο skincare

Με τις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα να αποχωρούν σιγά σιγά, ώρα για αλλαγή στην ενυδατική σου κρέμα με μια πιο ελαφριά σύνθεση

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.