Skip to main content

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Danny Masterson: Ποινή 30 ετών για βιασμούς θα εκτίσει ο πρωταγωνιστής του That 70’s Show

Ο ηθοποιός τέθηκε υπό κράτηση μετά την ετυμηγορία και τελικά έλαβε τη μέγιστη προβλεπόμενη ποινή.



Ποινή 30 ετών θα εκτίσει ο πρωταγωνιστής του That 70’s ​​Show, Danny Masterson, ο οποίος και καταδικάστηκε επίσημα την Πέμπτη 7/9 για δύο κατηγορίες βιασμού στο Λος Άντζελες.

Pixel

Ο ηθοποιός κατηγορείτο ότι κακοποίησε σεξουαλικά γυναίκες που γνώρισε μέσω της Εκκλησίας της Σαηεντολογίας, πριν από δύο δεκαετίες. Ο 47χρονος είχε κριθεί ένοχος τον περασμένο Ιούνιο για δύο από τις τρεις κατηγορίες βιασμού που αντιμετώπιζε, με τους ενόρκους να βρίσκονται σε αδιέξοδο σχετικά με την τρίτη κατηγορία. Ο ίδιος τέθηκε ως εκ τούτου υπό κράτηση μετά την ετυμηγορία και χθες έλαβε τη μέγιστη ποινή για όσα κατηγορείται.

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει αθώος για τον βιασμό των τριών γυναικών στο σπίτι του, σε διαφορετικά περιστατικά μεταξύ 2001 και 2003.

Pixel

Ο Masterson είναι περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως Steven Hyde στο That 70’s Show του Fox, που προβλήθηκε από το 1998 έως το 2006. Συμπρωταγωνιστές του ήταν οι Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Topher Grace και Wilmer Valderrama.

Ο Kutcher και ο Masterson συμπρωταγωνίστησαν επίσης στο The Ranch του Netflix που ξεκίνησε το 2016, με τον ηθοποιό να αποχωρεί από τη σειρά εν μέσω των καταγγελιών για βιασμό.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/80766-danny-masterson-poini-30-eton-gia-viasmoys-tha-ektisei-o-protagonistis-tou-that-70-s-show

Διαβάστε επίσης

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Eurovision 2024: Στον τελικό της διοργάνωσης η Μαρίνα Σάττι

Στον τελικό της Eurovision πέρασε η Ελλάδα με το “Zari” της Μαρίνας Σάττι – Αναλυτικά οι χώρες που πέρασαν από τον β' ημιτελικό στην τελική ευθεία του διαγωνισμού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γυναικεία Ενδυνάμωση στο Επίκεντρο: Το Live A Legacy από την Mastercard και το Women on Top επιστρέφει για 6η χρονιά και δεν πρέπει να το χάσεις!

Η εργασιακή ανισότητα υπό τη μορφή των φυλετικών διακρίσεων στη χώρα μας παραμένει παρούσα, παρά τις εκτενείς και συντονισμένες προσπάθειες θεσμών και οργανώσεων να αρθούν τέτοιου είδους περιορισμοί.

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Μουσείο του Λούβρου σκέφτεται να "μετακομίσει" την Μόνα Λίζα σε υπόγειο

Όλο και περισσότεροι άνθρωποι βγαίνουν απογοητευμένοι από την «συνάντηση» με τον διάσημο πίνακα του Λεονάρντο ντα Βίντσι, περιμένοντας ώρες στην ουρά. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 20 Μαΐου

Έχετε την προδιάθεση να ανοίξετε καινούριες προοπτικές σε τομείς της ζωής σας

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Βουτιά απόλαυσης: Ντιπ με χτυπημένη κρέμα μοτσαρέλας και ψητά ντοματίνια

Ένα ντιπ που θα απογειώσει τη γεύση σας

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Όσοι πετυχαίνουν τους στόχους τους διαθέτουν αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Δες πού πρέπει να εστιάσεις και πώς να οργανωθείς για να πετύχεις ό,τι βάζεις στον στόχο σου