Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μοιράσου ένα φιλί... μαζί μου!

Σήμερα η βόλτα της Ειρήνης είναι γεμάτη ήλιο, χαρά και αγάπη που ξεχειλίζει.



Καλημέρα από μένα! Η μέρα μου σήμερα είναι αφιερωμένη σε ένα από τα πιο hot σημεία της πόλης, τη Μαρίνα Φλοίσβου. Το μέρος αυτό το προτιμώ διότι είναι παντός καιρού. Τι εννοώ; Συγκεντρώνει κόσμο κάθε εποχή – οκ, περισσότερο το καλοκαίρι- και θυμίζει κάτι από κοσμοπολίτικο παραθαλάσσιο θέρετρο, με τα πανάκριβα και πολυτελή γιοτ αραγμένα στη μαρίνα και τις ποιοτικές γαστρονομικές -και όχι μόνο- επιλογές. 

Πριν από όλα, κάθομαι για να πιω τον καθιερωμένο μου καφέ –με δύο ζαχαρίνες πια, αφού είπα να μπω σε διατροφή και για αυτό θα σου μιλήσω αναλυτικά στην επόμενη βόλτα- δια χειρός Focaccino (Λεωφ. Ποσειδώνος 32, Παλαιό Φάληρο) και να πάρω δυνάμεις τρώγοντας μια light focaccia. 

Και τώρα είμαι έτοιμη να κάνω το flashback και να σε ξεναγήσω στο Coca-Cola Pop-Up Store, στο οποίο βρέθηκα την περασμένη Κυριακή, προκειμένου να γιορτάσω κι εγώ, μαζί με πολλούς επώνυμους καλλιτέχνες, τα 100 χρόνια του γυάλινου μπουκαλιού της Coca-Cola. 

Το ειδικά διαμορφωμένο, διώροφο κατάστημα της Coca-Cola, έχοντας... διανύσει αμέτρητα χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη, βρέθηκε στη Μαρίνα Φλοίσβου, από τις 29 Αυγούστου και χάρισε αμέτρητες στιγμές χαράς και απόλαυσης στους επισκέπτες, αλλά και μοναδικές εκπλήξεις που ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους!

T-shirts, τσάντες, posters, αξεσουάρ, είναι μερικά μόνο από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που μπορούσε κανείς να αποκτήσει αποκλειστικά στο Pop-Up Store. Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουν το δικό τους, ξεχωριστό μπουκάλι Coca-Cola, αλλά και να δώσουν ξανά ζωή στα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια, διακοσμώντας τα με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Κάπου ανάμεσα σε όλα αυτά βρέθηκα κι εγώ, η beauty editor του allyou.gr. 

KISS751.jpg

Το αποτέλεσμα; Έφτιαξα το δικό μου συλλεκτικό μπουκάλι Coca-Cola "Kiss your beauty editoR" και σε προ(σ)καλώ να μου δώσεις ένα γλυκό φιλί. Εγώ άλλωστε τα μοιράζω με αγάπη!

KISS750.jpg

** Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών της ΜΚΟ «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.