Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια περιπέτεια στο υπόγειο ενός εγκληματία!

Σήμερα, η Ειρήνη σε πάει βόλτα στη δική της προσωπική περιπέτεια και σου περιγράφει πώς κατάφερε να δραπετεύσει από τα χέρια ενός εγκληματία.... σώα και αβλαβής!



Τι σκέφτεσαι; Τι νιώθεις διαβάζοντας τον τίτλο αυτό; Τα χειρότερα έρχονται στο μυαλό, όταν πρόκειται για μια εγκληματική υπόθεση, σωστά; Ευτυχώς είμαι εδώ, σώα και αβλαβής και σου κρατώ καθημερινά συντροφιά! 

Μου πήρε μια ολόκληρη ώρα για να κατορθώσω να βγω από εκεί μέσα. Το πώς βρέθηκα στο υπόγειο αυτό ούτε που το κατάλαβα. Ήταν ιδέα ενός φίλου μου αστυνομικού, να πάμε για εξερεύνηση σε ένα περίεργο σπίτι. Κι εγώ, που λατρεύω το μυστήριο, δεν μπόρεσα να αρνηθώ. Μου είπε πως θα ψάξουμε όλα του τα αντικείμενα, όσο ο ψυχοπαθής δολοφόνος είναι εκτός και τα στοιχεία που θα βρούμε θα τα δώσουμε στην αστυνομία, προκειμένου να τα εξετάσει και να προχωρήσει στην εξιχνίαση όλων των εγκλημάτων του και τη σύλληψή του. Για καλό πήγα, σε μπελά βρέθηκα!

Λεωφόρος Κηφισίας 265, χωμένο μέσα σε μια στοά. Κανείς δεν θα μπορούσε να σκεφθεί πως εκεί έκρυβε όλα του τα μυστικά ο serial killer των βορείων προαστίων. Κάτω από τη μύτη των ανυποψίαστων κατοίκων και των αρχών. Αλυσίδες, γάντζοι, ένα τραπέζι κάπου στη μέση του χώρου, βρωμιά και αίμα. Τρομοκρατήθηκα! Δακτυλικά αποτυπώματα επάνω στον τοίχο. Κάποιος τραυματίστηκε εδώ. Κάποιος προσπάθησε να ξεφύγει αλλά βασανίστηκε. Κι αν δολοφονήθηκε; 

Όλα γύρω μας έδειχναν ότι κινδυνεύουμε. Προσπαθούσα να βρω όλο και περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία. Ο φίλος μου τον παρακολουθούσε καιρό τώρα. 

Κάποια στιγμή δεν άντεξα. Ζήτησα να απομακρυνθούμε. Άκουσα κάτι βήματα και κοκάλωσα. Τότε συνειδητοποιήσαμε ότι κλείνοντας την πόρτα, βρεθήκαμε παγιδευμένοι. Μα δεν μπορεί... κάποιος τρόπος θα υπάρχει, σκέφτηκα. Γρίφοι παντού. Προσπαθούσα να συνδυάσω τις ελάχιστες γνώσεις μου με τα εργαλεία γύρω μου. Μα να καλέσουμε βοήθεια, να φωνάξουμε! Κι αν μας ακούσει; Όχι δεν ήταν καλή ιδέα... Τικ τακ τικ τακ... Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα. Θα επιστρέψει και θα μας κάνει να υποφέρουμε. Το χειρότερο σενάριο δεν θέλεις να σου το πω... Παρότι είχα τον φίλο μου πλάι μου, παρά τη σημαντική του ιδιότητα, δεν ένιωθα καθόλου ασφαλής. Μας πήρε μια ολόκληρη ώρα για να δραπετεύσουμε πριν επιστρέψει. Η αγωνία μου δεν περιγράφεται. Πόσο πόνο θα προκαλούσα στην οικογένεια μου αν μου συνέβαινε κάτι κακό; 

Θα αναρωτιέσαι πώς γλύτωσα, μα δεν θα σου το πω. Σε προκαλώ – προσκαλώ να δείξεις γενναιότητα και να το δοκιμάσεις. Κι αν δεν τα πηγαίνεις καλά με τους ψυχοπαθείς δολοφόνους, υπάρχουν κι άλλες δεκάδες συναρπαστικές περιπέτειες, μέσα στα δωμάτια απόδρασης σε ολόκληρη την Αθήνα, που θα σε κάνουν να αισθανθείς ήρωας! 

Τα  escape rooms είναι το νέο trend διαδραστικών παιχνιδιών στην Ελλάδα και αγαπήθηκαν από μικρά και μεγάλα παιδιά από την πρώτη στιγμή! Κινηματογραφικό περιβάλλον, μυστήριο και γρίφοι, έντονη συναισθηματική φόρτιση, φαντασία και λογική σε εγρήγορση και ο χρόνος με το σταγονόμετρο να τελειώνει εις βάρος σου. Ιδανική επιλογή για εναλλακτική διασκέδαση! 

Εγώ, απόψε θα το δοκιμάσω ξανά. Εσύ, τολμάς;

Αν είσαι αρκετά θαρραλέα, σε περιμένω στο BrainQuest (Λεωφόρος Κηφισίας 265, εντός στοάς Ζευς, Κηφισιά). 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ