Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια μηχανή του χρόνου, ένας τρελός επιστήμονας και δεκάδες λαμπερά παιδικά χαμόγελα!

Σήμερα, η Ειρήνη κάνει την πιο λαχταριστή choco-βόλτα της χρονιάς...



Αχ αυτό το ρεπό! Τρίτη σήμερα, καιρός να μετρήσουμε μαζί αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, που τόσο πολύ αγαπώ και περιμένω με ανυπομονησία, γιατί πρώτον, είναι η πρώτη φορά που θα περάσω τις γιορτές με παρέα μια φουσκωμένη κοιλιά –της αδερφής μου δηλαδή-  και δεύτερον γιατί νοσταλγώ αυτό το οικογενειακό, φιλικό, γεμάτο αρώματα, χρώματα και στολίδια περιβάλλον. Πότε ήμουν παιδί, πότε μεγάλωσα κι έφυγα μακριά από το σπίτι μου. Θυμάμαι εκείνες τις ημέρες με τους παππούδες μου... Μου λείπουν, καλά να είναι! Ξέρω πως κι εσένα σου λείπουν πάντα τέτοιες μέρες όσοι «έφυγαν», αλλά πάρε μια βαθιά ανάσα, χαμογέλα, η ζωή είναι εδώ μπροστά μας και μας κλείνει το μάτι αισιόδοξα, αρκεί να το πιστέψουμε! 

Τι λες, βγαίνουμε μια βόλτα μαζί, για να ξεπεράσουμε τη μελαγχολία;

Χμμ… Σήμερα λέω να πάρουμε και τους μικρούς φίλους μας μαζί και να δώσουμε ραντεβού στο κορυφαίο θεματικό πάρκο της πόλης, στο Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας, για να απολαύσουμε παρέα ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χρόνο και την πιο λαχταριστή λιχουδιά, τη σοκολάτα!

Έλα, λοιπόν, να φωτογραφηθούμε πίσω από πελώρια μπισκότα και κομμάτια σοκολάτας, να χαθούμε μέσα στη ζούγκλα του Αμαζονίου και να μάθουμε τη διαδικασία επεξεργασίας και παρασκευής της σοκολάτας, να δούμε ζωντανά το στάδιο παραγωγής και συσκευασίας της, να δημιουργήσουμε δικά μας choco-σχέδια και πολλές αναμνηστικές μπισκοτο-λιχουδιές, να ανακαλύψουμε μυστικούς συνδυασμούς της σοκολάτας με το παγωτό και το γιαούρτι, να συναντήσουμε τον τρελό επιστήμονα κύριο Σοκολάτα Κουβερτούρα, να δούμε από κοντά έναν αληθινό καταρράκτη σοκολάτας, να κάνουμε βουτιά – κυριολεκτικά- σε μια μπανιέρα γεμάτη σοκολάτα. 

Κι αν νομίζεις ότι μόνο αυτά έχουμε να κάνουμε εδώ, θα σε διαψεύσω! Η συνέχεια είναι ακόμα καλύτερη! Τι θα κάνουμε; Θα εισέλθουμε στον ειδικά διαμορφωμένο παιδικό – εκπαιδευτικό χώρο του Μουσείου, όπου κάθε μικρός φίλος μέσα από βιωματικά και θεατρικά παιχνίδια μπορεί να ενημερωθεί -με ευχάριστο τρόπο- για τις θεραπευτικές ιδιότητες του αγαπημένου του γλυκού, αλλά και την υγιεινή των δοντιών και του στόματος, τις περιοχές γεύσεις και άλλα πολλά. 

Για το σκοπό αυτό, για την πλήρη και ορθή ενημέρωση και πάντοτε με αγάπη και φροντίδα για τα  μικρά παιδιά, η FREZYDERM, γίνεται αποκλειστικός χορηγός στην «Αίθουσα Εκπαίδευσης» και θα βρίσκεται στο μοναδικό αυτό πάρκο και συγκεκριμένα στο «Χώρο Εκπαίδευσης» με τα προϊόντα βρεφικής και παιδικής στοματικής υγιεινής SensiTeeth Kids. Τα γλυκά δεν πρέπει να είναι απαγορευμένα για τους μικρούς μας φίλους, αλλά χρειάζεται η σωστή περιποίηση των δοντιών. 

Η FREZYDERM μας καλεί όλους στο πιο λαχταριστό ταξίδι στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» (μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου 2016), φροντίζοντας να έχουν οι μικροί μας φίλοι υγιή και όμορφα δόντια και να μην αποτελεί η αγαπημένη τους σοκολάτα εχθρό… των δοντιών! 

Φόρεσε, λοιπόν, το πιο λαμπερό χαμόγελό σου και φύγαμε!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς