Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια Τρίτη με Bubble tea και τσιμπολόγημα στην μπάρα

Η Αναστασία ξύπνησε με μια περίεργη επιθυμία, αλλά πολύ ανεβασμένη διάθεση και αρκετή θετική ενέργεια, την οποία και θα ενισχύσει!



Από την Αναστασία Δεληγιάννη

Λοιπόν, θέλω να νιώσω τη γεύση της τσιχλόφουσκας, αλλά όχι σε τσίχλα… Θα μάθεις παρακάτω πως. Επίσης, σήμερα έχω υποσχεθεί σε μια καλή μου φίλη ότι θα την κεράσω χυμό από φρούτα και λαχανικά (έχω ένα καλό στέκι). Στη συνέχεια θα την πάω για φαγητό σε ένα αγαπημένο μέρος.

Το Bubble Tale (Αιόλου 17) το ξέρεις; Ώρα να το μάθεις! Έφερε εδώ στην Ελλάδα τη μόδα του bubble tea, ενός παγωμένου τσαγιού με μπαλίτσες που λιώνουν στο στόμα και αλλάζουν τη γεύση του, όμως το ασυναγώνιστο αυτό στέκι κρύβει κι άλλες εκπλήξεις όπως, ποικιλίες ζεστού τσαγιού όπως κόκκινο decaf, με μπαχαρικά, μήλο-κανέλλα και φρούτα του δάσους. Επιπλέον, μπορείς ανεξαρτήτως εποχής να απολαύσεις και το παγωμένο τσάι- σήμα κατατεθέν του μαγαζιού επιλέγοντας για βάση το πράσινο, το μαύρο ή το κόκκινο και προσθέτοντας μπαλίτσες με χυμούς φρούτων, όπως πορτοκάλι, βατόμουρο, passion fruit, μάνγκο, κεράσι, κράνμπερι, πράσινο μήλο, φράουλα ροδάκινο, και γιαούρτι. 

Θα κατευθυνθώ στο αγαπημένο μου Βαζάκι (Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι). Πρέπει να το γνωρίσεις κι εσύ σε περίπτωση που δεν το ξέρεις. Οι ολόφρεσκοι με βιολογικά φρούτα και λαχανικά χυμοί είναι το κάτι άλλο. Εγώ πάω πολύ συχνά εκεί, ήρθε η ώρα να πάω και την φίλη μου την Ντίνα, της το έχω υποσχεθεί εδώ και καιρό. Το βαζάκι στο Χαλάνδρι είναι εξαιρετικό και πρωτότυπο! Αν πας δοκίμασε την «δύναμη του Ποπάυ» με σπανάκι, μήλο, ανανά και λεμόνι, τα «8 αμινοξέα» με μήλο, παντζάρι, αγγούρι, μαϊντανό και το αμυγδαλόγαλα με ακατέργαστο κακάο, μπανάνα και μέλι. Η Ντίνα είμαι σίγουρη ότι θα θέλει να τα δοκιμάσει όλα!

Εντάξει το Big Spoon (Αγίου Ιωάννου 65, Αγία Παρασκευή) είμαι σίγουρη ότι το ξέρεις. Δεν μπορώ να σου περιγράψω το καταπληκτικό του φαγητό. Τα λαχταριστά burgers τα βλέπεις και σου τρέχουν τα σάλια. Είναι ένα μαγαζί μεγάλο και φωτεινό, με ρετρό λεπτομέρειες στη διακόσμησή του και ένα πανέμορφο ξύλινο ντεκ-αυλίτσα για τις μέρες με λιακάδα. Σερβίρει από νωρίς καφεδάκι και πολύ νόστιμα πρωινά. Το βράδυ σερβίρει καταπληκτικά κοκτέιλ, που σίγουρα δεν θα σταθείς μόνο σε ένα. 

Φίλη, τα λέμε την επόμενη Τρίτη!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κεράκι της Λαμπρής – ένα παραμύθι για τη δύναμη της αγάπης

Μια εικονική επίσκεψη για Πάσχα στο «χωριό» της παιδικής μας ηλικίας

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα