Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μια Τρίτη που έρχεται να θυμίσει τα φοιτητικά τα χρόνια!

Η Αναστασία σήμερα θυμάται τα παλιά... τότε που ήταν φοιτήτρια!



Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει αγαπημένα μου στέκια σε δυο από τις πιο όμορφες περιοχές της Αθήνας που έχω λατρέψει πολύ στη ζωή μου. Συγκεκριμένα, στα χρόνια τα φοιτητικά κατοικούσα εκεί και έζησα αξέχαστες στιγμές. 

Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης (Ίλιον) αν δεν το ξέρεις πρέπει να το γνωρίσεις κι εύχομαι να είμαι εγώ το έναυσμα για κάτι τέτοιο. Πίνεις καφέ και αγναντεύεις μία από τις έξι τεχνητές λίμνες, απέραντο πράσινο και όμορφες πάπιες! Τα παραπάνω από χίλια στρέμματα του και οι εκδηλώσεις που φιλοξενούνται εδώ τακτικά είναι μερικοί ακόμα λόγοι που σε τραβάνε ακόμα περισσότερο για να το επισκεφθείς. Από τα ωραιότερα σημεία του πάρκου για καφέ αποτελεί μια μυστική εσωτερική αυλίτσα ακριβώς δίπλα στο Πάρκο της Γης, εκεί θα πιω τον καφέ μου σήμερα! 

Μπακαλοταβέρνα (Θουκυδίδου 6 , Χαλάνδρι)! Έχω επιθυμήσει πολύ αυτό το μέρος και λέω σήμερα να το τιμήσω δεόντως, όπως τότε που ήμουν φοιτήτρια! Σερβίρει παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Αν πας δοκίμασε την πικάντικη μελιτζάνα γιαουρτλού στο πήλινο, την σούπερ γουρουνοπούλα, τη μεσσηνιακή σφαέλλα (αλμυρό τυρί) και το κοντοσούβλι. 

Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το φανταστικό El Rey Alobar (Θουκυδίδου 7, Χαλάνδρι). Έχει μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρά που σε βάζει αμέσως σε happy mood!  Oi jazzy, soul, rock και indie μουσικές του σε θέτουν συνέχεια σε ετοιμότητα για χορό. Τα δε κοκτέιλ του είναι μια κατηγορία μόνα τους: δοκίμασε αν πας το Dragon Flower με παλαιωμένο ρούμι, μάνγκο και κάρι ή Coconut chili mojito ή Starlight με ρούμι, βανίλια και αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και θα θες σίγουρα άλλο ένα. 

Τα λέμε την επόμενη Τρίτη!

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department