Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Βόλτα στο κλίμα των Χριστουγέννων

Η Κέλλυ είναι σε εορταστικό mood και διαλέγει παραμύθι και βουπού.


Κέλλυ Νόβακ

Λατρεύω τα Χριστούγεννα. Πάντα αυτή την περίοδο την περνάω άκρως… χριστουγεννιάτικα. Μου αρέσει πολύ να βλέπω την πόλη στολισμένη, τους ανθρώπους να κάνουν βόλτα στους δρόμους, να μπαινοβγαίνουν στα μαγαζιά, να γελάνε, να περνάνε καλά. Υπάρχει μια αίσθηση θαλπωρής και ζεστασιάς αν θες, αυτή την περίοδο που νομίζω ότι τελικά αυτοί είναι οι λόγοι που με κάνουν να την αγαπώ.

Μιας λοιπόν και είναι Παρασκευή και η παραμονή των Χριστουγέννων πλησιάζει όλο και περισσότερο, είναι νομίζω η καταλληλότερη στιγμή για να περάσω μια μέρα, γεμάτη… Χριστούγεννα.

Θα ξεκινήσω με μια παράσταση. Ένα από τα αγαπημένα μου παραμύθια από παιδί ήταν ο Πίτερ Παν. Καταλαβαίνεις λοιπόν την χαρά μου, όταν έμαθα ότι στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Παλαιού Φαλήρου έρχεται μια φαντασμαγορική εκδοχή του παραμυθιού, στον πάγο με τους περίφημους Russian Ice Stars! Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ελλάδα μια τόσο μεγάλη παραγωγή με τόσο διεθνώς καταξιωμένους χορευτές, οπότε περιμένω με ανυπομονησία να παρακολουθήσω αυτή την παράσταση!

Έχοντας ήδη πάρει μια γερή γεύση Χριστουγέννων από την παράσταση, νιώθω ότι δεν με σταματάει τίποτα! Γι΄αυτό και δεν θα περιορίσω διόλου την σημερινή μου βόλτα σε κάτι λιγότερο… χριστουγεννιάτικο. Έφυγα λοιπόν για βουπού και τη νεοσύστατη και πλέον αγαπημένη gastropub, The Wilbury (Kέντρο Μελά, Λ.Κηφισίας 238). Το νέα στέκι των Βορείων Προαστίων επιβάλλεται να επισκεφθείς για πολλούς λόγους: Για την πολύ ωραία industrial διακόσμηση του μαγαζιού, για τα καταπληκτικά και αυθεντικά english breakfast που προσφέρει τις πρωινές ώρες αλλά και προσεγμένα gourmet πιάτα, για τα καθαρά ποτά και γευστικά κοκτέιλ και φυσικά για την τεράστια ποικιλία σε μπύρες. Αλλά ένας ακόμη λόγος για να επισκεφθώ το The Wilbury σήμερα είναι το εορταστικό event. Αν είσαι φαν του καραόκε λοιπόν, τότε θα θέλεις σίγουρα να παρευρεθείς στο μαγαζί, στο οποίο σήμερα μπορείς να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές σου μουσικές ανησυχίες, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια! Και ειδικά αν αγαπάς τα Χριστούγεννα όσο και εγώ, τότε δεν πρόκειται να βρεις άλλο μέρος σήμερα για να περάσεις την βραδιά σου τόσο γιορτινά και χριστουγεννιάτικα! Εγώ, πάντως δεν κρατιέμαι. Εσύ;

 

 Φωτογραφία από την επίσημη Facebook σελίδα του The WIlbury

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πασχαλινά έθιμα: "Λαζαράκια" και κάλαντα του Λαζάρου

Το Πάσχα ξεκινά με το Σάββατο του Λαζάρου και η παράδοση θέλει να νοστιμίζει με τα «Λαζαράκια».