Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σήμερα, τα αθηναϊκά μπαράκια έχουν την τιμητική τους!

Η Αναστασία σήμερα σε ξεναγεί στα πιο cozy, σύγχρονα και οικονομικά αθηναϊκά μπαράκια!



*Της Αναστασίας Δεληγιάννη

Σήμερα αποφασίσαμε να το ρίξουμε λίγο έξω. Τι εννοώ; Θα πάρουμε σβάρνα τα μπαράκια! Για φαγητό δεν θα πάμε γιατί η κατάσταση έχει ξεφύγει, σε λίγο θα κάνουμε μπαμ ομαδικώς, όλη η παρέα... Ετοιμάσου να σου συστήσω τα πιο cozy, in και πάρα πολύ οικονομικά αθηναϊκά μπαράκια!

Κόκκινος Λωτός (Ζωοδόχου Πηγής 5, Αθήνα). Σανίδες του surf να στολίζουν τους κατακόκκινους τοίχους και βεντάλιες να κλέβουν την παράσταση είναι μερικά στοιχεία του απίθανου ντεκόρ αυτού του μπαρ. Επίσης, έχει ένα δωματιάκι με τεράστιες μαξιλάρες στο πίσω μέρος για την παρέα που θέλει να κάτσει ήσυχα, και εκρηκτικές μουσικές που αλλάζουν αναλόγως ημέρας και διάθεσης της στιγμής: από reggae και dancehall μέχρι indie και λοιπά ροκ είδη. Δοκίμασε οπωσδήποτε Μοχίτο Φράουλα, θα με θυμηθείς. 

Πικάπ (Δημοφώντος 10, Θησείο). Μωσαϊκό στο πάτωμα, ασπρόμαυρες φωτογραφίες, πολύ ξεχωριστά αντικείμενα όπως ένα πολύ ενδιαφέρον φωτιστικό φτιαγμένο από παλιές κασσέτες και ωραίες ζωγραφικές στους τοίχους συνθέτουν την χειροποίητη διακόσμησή του. Οι μουσικές είναι ροκ (Thievery Corporation, Black Keys και Killers) αλλά παίζουν στην ένταση που πρέπει για να μην ενοχλεί τις συζητήσεις ανάμεσα στις παρέες. Το (καθαρότατο) ποτό κοστίζει 5€. 

Paralelo 33 (Αμφικτύονος 33, Θησείο).Το Paralelo 33 στεγάζεται σε ένα πανέμορφο παλιό σπίτι με εσωτερική αυλή και δύο χώρους δεξιά κι αριστερά της: έναν ήσυχο με τραπεζάκια κι έναν μεγαλύτερο με την μπάρα. Σερβίρει ποτά στα 5,50€ (τριπλή μεζούρα παρακαλώ!) και παίζει μουσικές που αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεση και τον DJ από ethnic και funk σε soul και psy ambient. 

Zero (Μεγάλου Αλεξάνδρου 120, Μεταξουργείο). Ένα μαγαζί που γρήγορα αγαπήθηκε από πολλούς γιατί κάνει τη διαφορά ανάμεσα στα τσιπουράδικα της Μεγάλου Αλεξάνδρου! Διοργανώνει πολύ δυνατά πάρτι, live και DJ set’s.Από μουσική ακούς punk rock και new wave.

Τα λέμε την επόμενη Τρίτη!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της