Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Γιορτινός καφές, γούρι και ψώνια με χορευτές!

Η Μαριέτα κάνει την τελευταία βόλτα της χρονιάς και το απολαμβάνει.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Χιόνι παντού. Ξυπνώντας σήμερα, είδα ότι η Αττική έχει ντυθεί στα λευκά. Ωραίο γιορτινό σκηνικό! Ζηλεύω λίγο εγώ εδώ στο κέντρο, αλλά δε θα το βάλω κάτω. Μπορώ να μπω σε γιορτινό κλίμα και χωρίς χιονόμπαλες. Θα βάλω τα ζεστά μου ρούχα και θα αρχίσω τις βόλτες.

noelt1.jpgΗ πρώτη στάση, θα είναι για τον πρωινό καφέ. Που; Μα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Noel (Κολοκοτρώνη 59Β). Ένα διπλό εσπρεσσάκι και όλος αυτός ο γιορτινός στολισμός, είναι αρκετά για να μου φτιάξουν τη διάθεση!

Εκεί, θα βρω και το υπέροχο γούρι της Dudette. Ένα μικρό "κερματάκι" για τον λαιμό, με το μήνυμα "kiss 17" επάνω, για να καλοπιάσουμε το νέο χρόνο που έρχεται. Το δικό μου το φοράω ήδη, αλλά επειδή μου αρέσει πολύ, λέω να το κάνω δώρο και στις φίλες μου. 2 γούρια παρακαλώ!
kiss17111.jpg

Για τη συνέχεια, θα απομακρυνθώ από το κέντρο της Αθήνας, γιατί δεν έχω όρεξη να με φάνε οι δρόμοι. Θα κατευθυνθώ στο RIVER WEST (Λεωφ. Κηφισού 96-98) για να κάνω τα ψώνια μου. Εκεί βρίσκονται πολλά αγαπημένα καταστήματα αλλά και ο Άη Βασίλης, η σύζυγος του, τα ξωτικά και ο Καρυοθραύστης. Ναι, καλά διαβάζεις. Το γνωστό εμπορικό κέντρο, έχει φροντίσει να βάλει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες στο κλίμα των γιορτών.

taksidi11.jpgΣήμερα, εκτός από τα παραπάνω, από τις 6 έως τις 8 μ.μ. το πρόγραμμα έχει "Χριστούγεννα με τα φτερά του Έρωτα Flash Mob". Θα δω μπροστά μου δύο χορευτές που θα χορεύουν γνωστά ερωτικά κομμάτια χορογραφημένα ειδικά για το RIVER WEST σε μοντέρνα χορογραφία και αισθητική. Πόσο ωραία! Θα φύγω χωρίς να έχω ψωνίσει όλα όσα χρειάζομαι, για να πάω και αύριο 12-3 μ.μ. που θα γίνει πάρτυ με μοναδικό σαξοφωνίστα και θα ακουστούν μελωδίες που θα με ταξιδέψουν σε Ρώμη, Παρίσι, Βερολίνο, Λονδίνο, Βουδαπέστη, Μόσχα και Νέα Υόρκη.

Αυτά για... φέτος! Ραντεβού του χρόνου, με χαμόγελα και όρεξη για περισσότερες βόλτες.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της