Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη...

"Ήλιε μου, ήλιε μου, αχ ήλιε μου μείνε εδώ για πάντα" λέει η Χρύσα κι ετοιμάζεται για παραλία


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Αυτές οι μέρες θυμίζουν Άνοιξη (μωρέ μπας κι είναι οι αλκυονίδες και δεν το ξέρω;). Όπως και να έχει δεν είναι για μέσα. Μη σου πω κιόλας πως είναι για βόλτα στην παραλία, λίγο κρασί… λίγο θάλασσα… και το αγόρι μου… Ας προσποιηθώ σήμερα λοιπόν πως είναι άνοιξη κι ας απολαύσω αυτόν τον υπέροχο ήλιο μυρίζοντας λίγη αλμύρα, κύμα, ούζο και θαλασσινά (με χοντρή ζακέτα και μάλλινο φουλάρι).

Το πρώτο καφεδάκι της εβδομάδας θα το πιω εδώ στη γειτονιά μου, στο αγαπημένο μου Αίθριο (Στ. Κραϊσκάκη 97, Χαϊδάρι). Εδώ ότι και να σε απασχολεί, ότι έγνοιες και να έχεις, τα ξεχνάς όλα. Είναι τα vibes; Είναι τα ποιοτικά προϊόντα; Είναι το ωραίο στήσιμο του μαγαζιού; Είναι το καταπληκτικό decoration; Είναι το προσωπικό; Δεν ξέρω… Ίσως είναι όλα μαζί! Αφού πιω το υπέροχο freddo espressο μου θα ετοιμαστώ για παραλία.

Κι επειδή δεν μπορώ να περιμένω με τίποτα ώσπου να έρθει το καλοκαιράκι για να πάω να φάω στο υπέροχο παραλιακό μαγαζί Ιθάκη (Απόλλωνος 28, Λαιμός Βουλιαγμένης), θα πάω σήμερα, το αποφάσισα! Άκου εδώ τι θα γίνει, κόλαση! Θα ξεκινήσω με τη σαλάτα με ρόκα, αβοκάντο και καραβιδόψιχα και θα συνεχίσω με γλιστρίδες (θα πάρει φωτιά η γλώσσα μου) γυαλιστερές με λεμόνι, και sushi. Μπαίνοντας στο πλάι θα βρεις μια μεγάλη κάβα με πολλά κρασιά και παλιά ποτά για να διαλέξεις. Μάθε επίσης ότι από την Ιθάκη έχει παρελάσει όλη η αφρόκρεμα, από την Αθηνά Ωνάση μέχρι τον Leonardo di Caprio και τον Bill Clinton (γιατί όχι και εγώ; χαχαχα).

Μην το παρακάνουμε όμως έ; Μια γεύση είπαμε ότι θα πάρουμε από θάλασσα! Πίσω λοιπόν! Θα πάω για… παγωτό στη γειτονιά μου στην Παγωτοφρένια (Στρ. Καραισκάκη 39, Χαϊδάρι). Θα πάρω, φουντούκι, φερέρο ροσέ και λίλα και μετά… θα πέσω σε χειμερία νάρκη, καταλαβαίνεις.

Ανυπομονώ να ξεκινήσω, δεν έρχεσαι μαζί μου λέω εγώ; 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου