Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

To top 5 της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Tη Δευτέρα, η Χρύσα πήγε Γλυφάδα

Καιρό έχω να πάω στη Γλυφάδα και θα το τολμήσω! Next station; Food Mafia! (Φιλικής Εταιρείας 10, Γλυφάδα). Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εστιατόριο το οποίο φλερτάρει με multi ethnic γεύσεις, διαθέτει όμορφη, χαλαρή ατμόσφαιρα με… μαφιόζικες πινελιές. Εδώ θα γευτείς συνταγές από όλον τον κόσμο, όπως τηγανιτό χταπόδι Βαρκελώνης, γκρατιναρισμένα χτένια, βιετναμέζικα spring rolls, χειροποίητα ζυμαρικά και, φυσικά, λαχταριστά burger με αποκορύφωμα το granulated με 5 διαφορετικούς κιμάδες. Σου μιλάω για κορυφαίες καταστάσεις.

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα έμεινε σπίτι

H Τετάρτη θα είναι Τετάρτη Μου! 
Θα την περάσω στο σπίτι, χαλαρά, με τις φόρμες και τα καλτσάκια μου, διαβάζοντας 2 υπέροχα βιβλία από τις εκδόσεις Μεταίχμιο:
Ο μικρός δράκος Καρύδας Περιπέτεια στο διάστημα και 
Ο μικρός δράκος Καρύδας Στην εποχή των δεινοσαύρων


*Την Τετάρτη, ψήφισε στα Public

Μπορεί να ξεκινήσω σήμερα τη βόλτα μου στην πόλη λίγο μετά τις 3 (15.00 μ.μ., για σένα που είσαι ακριβολόγος), μπορεί να ανεβάσω ρυθμούς στο κόκκινο για να τα τελειώσω όλα, όμως, ο κόσμος να χαλάσει, το σεργιάνι μου θα το κάνω.
Πρώτος... στόχος τα Public στην Πλατεία Συντάγματος (Καραγιώργη Σερβίας 1). Εννοείται πως θα ψηφίσω και στις 10 κατηγορίες των Public Awards 2017 για τα αγαπημένα μου βιβλία της χρονιάς.


*Την Πέμπτη, η Μαριέτα ταξίδεψε στη Νέα Ορλεάνη

Τελευταία Πέμπτη του Μαρτίου σήμερα και θα την περάσω κάπως διαφορετικά. Θα κάνω ταξίδι στο χρόνο! Το πρώτο και δυνατό μου όπλο, είναι ένα βιβλίο. Θα ξεκινήσω, λοιπόν, να διαβάζω την "Τζαζ του Δολοφόνου" του Ray Celestin.  Eμπνευσμένο από αληθινή ιστορία (μπρρρ), θα με ταξιδέψει στη Νέα Ορλεάνη του 1919. 


*Tην Παρασκευή, η Κέλλυ πήγε ΑΧDW

Σήμερα λοιπόν, ξεκινάει το 21ο Athens Xclusive Designers Week και ενώ περιμένω με ανυπομονησία να δω τα fashion shows των ταλαντούχων Ελλήνων σχεδιαστών (βλ. Vassilis Zoulias, Parthenis κ.ά.) για το Φθινόπωρο 2017, η σημερινή μέρα θα έχει αέρα από Καναδά! Το σχεδιαστικό δίδυμο των Dsquared2 θα παρουσιάσει σήμερα ένα μέρος της νέας τους Fall 2017 συλλογής, την οποία περιμένω πώς και πώς για να δω!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

DO IT YOURSELF

6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση

Όλα όσα πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου για τις διακοπές στο χωριό ή στο νησί αυτό το Πάσχα