Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ακόμη εδώ; Βάλε άνετα παπούτσια και πάμε για πάρτι και χορό!

Η Κέλλυ δεν πτοείται που είναι ακόμη στην πόλη (και όχι διακοπές) και σε προ(σ)καλεί σε ατελείωτο χορό!


Κέλλυ Νόβακ

Ας μην συζητήσουμε καλύτερα για το γεγονός ότι είναι 4 Αυγούστου και είμαστε ακόμα στην πόλη και όχι διακοπές. Δεν πειράζει καθόλου, η ώρα μας θα έρθει και θα φτάσει η πολυπόθητη στιγμή που θα ακουμπήσουμε και εμείς το πόδι μας σε κάποιον θαυμάσιο, ελληνικό τόπο και που θα βουτήξουμε αργά, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό ή δευτερόλεπτο αυτή της στιγμής, το κεφάλι μας στα καταγάλανα νερά, ενός όμορφου νησιού.

Προς το παρόν, όμως, είμαστε εδώ. Και επειδή δεν θέλω καθόλου να κλειστώ στο σπίτι, ειδικά σήμερα που είναι Παρασκευή, θα εκμεταλλευτώ αυτή την πόλη όσο περισσότερο μπορώ! Μπορεί να χρειαστεί να δώσω κάτι έξτρα στην μετακίνησή μου, αλλά θα κινηθώ ή μάλλον, θα κουνηθώ αρκετά, οπότε ας έχει!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βάλω τα… dancing shoes μου ή –για να είμαστε ειλικρινείς- τα πιο άνετα φλατ σανδάλια μου και θα ξεκινήσω από νωρίς. Η βραδιά μας θα έχει χορό, οπότε ελπίζω να έχεις όρεξη και να με ακολουθήσεις για άλλη μία διασκεδαστική βόλτα!

Θα πάρω το αυτοκίνητο και αυτό για έναν λόγο: γιατί πάω Λουτράκι! Μην νομίζεις ότι θα κάνουμε κάτι συνηθισμένο στην παραθαλάσσια περιοχή, αλλά οι μουσικές και τα πρόσωπα που θα δούμε, είναι με βεβαιότητα γνώριμα!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, το Loutraki Festival, συνεχίζει μία από τις επιτυχημένες διοργανώσεις του και παρουσιάζει ένα πολύ αξιόλογο πρόγραμμα για το 2017. Το φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, έχει στο πρόγραμμά του αρκετά αξιοσημείωτα ονόματα.

Σήμερα όμως, θα… λικνιστώ στους ήχους ενός από τα πιο κεφάτα συγκροτήματα της χώρας μας! Τη χρονιά που μας πέρασε, περισσότερες από πενήντα πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έγιναν… μάρτυρες της συναυλιακής εμπειρίας που προσφέρουν σε κάθε live τους οι Imam Baildi! H εκρηκτική τους ενέργεια και η μοναδική επαφή τους με τον κόσμο δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, αντιθέτως προσκαλεί ακόμα και τον πιο δύσπιστο να χορέψει στους ρυθμούς του! Η συναυλία ξεκινάει στις 21.30 στην Πλατεία Σημίτη των Αγ. Θεοδώρων, οπότε αυτό σημαίνει ότι θα έχω αρκετό χρόνο για να γυρίσω πίσω στην πόλη και να συνεχίσω ακάθεκτη την βραδιά μου.

Γιατί όπως σου είπα, δεν πτοούμαστε που είμαστε ακόμα εδώ, γι΄αυτό και η βραδιά μας θα συνεχιστεί δυναμικά και με πολύ (ακόμα) χορό!

Ετοιμάσου λοιπόν, να μπούμε βαθιά μέσα στο… «γκέτο» της Λατινικής Αμερικής και να πάρει το… dancefloor φωτιά! Αυτή την Παρασκευή (και κάθε Παρασκευή) στο Fuego Latin Club (Ομήρου 69, Νέα Σμύρνη) όλοι οι latin lovers του χορού και της μουσικής αυτής, τα δίνουν όλα στην πίστα του κλαμπ! Οι Dj Samy Fuego & Dj Rubio θα είναι στα decks οπότε προετοιμάζομαι για μια (ξάγρυπνη) βραδιά, αισθησιακών κινήσεων και αμέτρητων όμορφων στιγμών.

Τα λέμε το βραδάκι λοιπόν…

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 6 Μαΐου

Ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό και διαφορετικό πριν η ανία χτυπήσει την πόρτα σας

ΤΑΞΙΔΙ

Πασχαλινές διακοπές και «ταξιδεύουμε» σε μνημεία, πόλεις μέχρι και ζούγκλες σε όλο τον κόσμο

Από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου περιηγήσου σε υπέροχα μέρη με τους φίλους, τον σύντροφο ή την οικογένειά σου

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;