Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ ταξίδεψε στο άγνωστο
Ετοιμάσου σήμερα για ένα μακρινό ταξίδι μέχρι τα πέρατα του διαστήματος. Με ένα μεγάλο πάρτι στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών την έκθεση «Science Fiction: Ταξίδι στο Άγνωστο» (9/10-14/1). 

Pixel

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα παραμυθιάστηκε
Κι έτσι απόψε θα πάω στο Βeauty Killed the Beast, το νέο στέκι για το οποίο μιλάνε πολλοί αλλά κυρίως μου μίλησε θετικά ο φίλος μου ο Νικηφόρος, που δεν τον λες και γαλαντόμο σε τέτοια θέματα. Και η γνώμη του είναι το δυνατό μου χαρτί.

*Την Τετάρτη, η Λένα φώναξε Aqua Marina
Περνάμε απέναντι και μόλις βλέπω  τη φωτεινή επιγραφή, φωνάζω:  "εδώωω"! "Aqua Marina" (Αγίου Παντελεήμονος 15). Φουλ στις αναμνήσεις! Όλη η Βουλιαγμένη  (η παλιά, η «οικογενειακή», η διάσημη) στις καρέκλες της, στις βεράντες της, στα γλυκά και τα παγωτά της.Τα "αμαρτωλά" μου Σικάγο, τα εκλέρ και οι αμυγδάλου. Και το γέλιο της μαμάς μου, και το χαμογελαστό "πάμε τώρα", του μπαμπά μου και οι Κυριακές με το Ρενώ , το πρώτο μας αυτοκίνητο.

Pixel

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα έκανε προς Παγκράτι
Μετά, θα πάω προς το Παγκράτι. Με πόδι ή με Μέσα, θα φανεί, ανάλογα την κούραση. Θα κάτσω στο Small8, αυτό το αγαπημένο "μικρό", για να πιω τον διπλό εσπρέσο μου και να χαζέψω στο ίντερνετ.

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ τα είπε με μια καμηλοπάρδαλη
Θα κάνω μια στάση αρχικά, στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Δεν έχω πάει ακόμα και, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, μιας και θα βρίσκομαι στην περιοχή, να κάνω μια επίσκεψη στους φίλους μου, τα ζώα! Και τους αποκαλώ «φίλους» μου, γιατί λατρεύω τα ζώα! Όλα όμως! Αλλά έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία στις καμηλοπαρδάλεις και είμαι κατενθουσιασμένη που θα δω σήμερα, μία από κοντά!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

FOOD

Μούσμουλο: ένα φρούτο με εκπληκτικά ωφέλιμο διατροφικό προφίλ

Τα οφέλη που προσφέρει το μούσμουλο στην υγεία σου θα σε ενθουσιάσουν

CELEBS

Δούκισσα Νομικού: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στις Κάννες!

Έκλεψε τα βλέμματα η Ελληνίδα καλλονή

BEAUTY TIPS

Πώς πρέπει να εφαρμόζεις το dry shampoo

Ακολούθησε τα tips μιας ειδικού