Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ πήγε Χαλάνδρι
Εκεί θα περάσω τη σημερινή βραδιά, που θα ξεκινήσει με φαγητό σε ένα εστιατόριο ορόσημο πλέον στην περιοχή, την Υδρούσα (Αγ. Παρασκευής 56), που στεγάζεται σε μια διατηρητέα μονοκατοικία με ατμοσφαιρικό κήπο, από αυτές που το Χαλάνδρι έχει καταφέρει να κρατήσει μέχρι σήμερα σε αφθονία για τα δεδομένα ενός αθηναϊκού προαστίου. Το περιβάλλον της Υδρούσας είναι υπέροχο, ενώ τα πιάτα της τιμούν δεόντως την ελληνική κουζίνα και ιδιαίτερα την κρεατοφαγία.

Pixel

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα έδωσε ραντεβού στις 7
Θα βρεθώ στο εστιατόριο Επτά 7, με ποιον άλλον, με την κόρημου φυσικά! Θα πάμε νωρίς, κατά τις 7 που ανοίγει, σαν τους Ευρωπαίους τουρίστες που δειπνούν νωρίς. Εννοείται ότι πρώτα από όλα, θα γυρίσουμε και τα τρία του επίπεδα για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη του χώρου. Η περιέργεια σίγουρα σκότωσε τη γάτα, στην περίπτωσή μας όμως η περιέργεια κάνει τις βόλτες μας πάντα πιο... νιάου, αγαπησιάρες. 

*Την Τετάρτη, η Λένα ήπιε κρασί στο Κολωνάκι
Με τις σακούλες μας γεμάτες βιβλία και το μυαλό γεμάτο λέξει , πάμε Κολωνάκι! Σε ένα μαγαζί που έχει γίνει το απόλυτο must από την ημέρα που πρωτοάνοιξε τις πύλες του στο αθηναϊκό κοινό. Και το όνομα αυτού Stinking Bishop (Λουκιανού 36).

Pixel

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα κοίταξε ρολόι
Και για το βράδυ, τι θα έλεγες για Βύρωνα; Ρολόι προτείνω, στην Χρυσοστόμου Σμύρνης 47. Ξέρεις, αυτό το "ζεστό" στέκι, με τις ωραίες μουσικές, το λιωμένο ρολόι - τραπέζι, και το ποδήλατο που αιωρείται! 

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ το έριξε στο περπάτημα
Θέλω να κάνω έναν περίπατο να ζεσταθώ. Θα περπατήσω λοιπόν, από την Νέα Σμύρνη (όπου μένω) μέχρι και τον Αγ. Ιωάννη που θα είναι η πρώτη μου στάση για σήμερα. Η διαδρομή είναι ωραία πάντως. Μαγαζιά παντού, ο κόσμος κάνει τα ψώνια του.

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

Προτεινόμενα

CELEBS

Γιούλικα Σκαφιδά: Η ηλικία, ο γιος, και η σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Ψυχοκόρες»

FASHION TRENDS

Αυτό το jeans από τα 70s εισβάλλει παραμένει στην γκαρνταρόμπα μας και φέτος

Σε κάνει να δείχνεις πιο ψηλή και αδύνατη