Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

H Αλεξάνδρα απολαμβάνει τον πιο χριστουγεννιάτικο καφέ

Με καφεδάκι και κουβεντούλα στο Noel.



Η Αθήνα είναι κούκλα αυτές τις μέρες. Και ακριβώς για αυτό, η κούκλα μαζεύει κόσμο γύρω της. Πολύ κόσμο που κάνει τα ψώνια του και πηγαίνει τις βόλτες του. Ομολογώ πως αυτό δεν είναι το καλύτερό μου. Χωρίς γκρινιάρικη διάθεση, μάλλον είναι εντελώς το χειρότερό μου. 

Όταν όμως μια φίλη και συνάδελφος που μένει εκ διαμέτρου αντίθετα από μένα μού πρότεινε να βρεθούμε σήμερα στο κέντρο, στο απόλυτο all year round χριστουγεννιάτικο στέκι, το Noel με τ’ όνομα, δεν αντιστάθηκα. Δεν είχα τίποτα καλύτερο να αντιπροτείνω. Plus τα μαγαζιά είναι κλειστά!

Και έτσι σήμερα το μεσημεράκι θα με βρει σε αυτό το ινσταγκραμικό μέρος, το τόσο υπέροχα στολισμένο, με τους διαφορετικούς χώρους, τους πολυελαίους του, τους πίνακές του, και έναν από τους πιο δυνατούς εσπρέσο που έχω πιει.

Α, και το ευγενικό του σέρβις. Γιατί σε ένα μέρος που μαζεύει σε καθημερινή βάση τόσο κόσμο, όχι, το καλό σέρβις δεν είναι αυτονόητο. 
 

Noel_mesa.jpg
 

Μου αρέσει πολύ ο πάνω χώρος, με τους καναπέδες, το στολισμένο δέντρο, τα παλιακά, σικ τραπεζάκια, το στρωμένο χαλί, λες και βρίσκεσαι στο άνετο, ωραίο και καλαίσθητο σπίτι σου. Εκεί θα προτείνω στη φίλη μου να καθίσουμε και να πούμε τα νέα μας, τα προσωπικά και τα επαγγελματικά, να χαλαρώσουμε λίγο και τελικά να καταλήξουμε και οι δύο ότι μισούμε τον πολύ κόσμο στις γιορτές. 

Αγαπάμε όμως το να βρισκόμαστε οι δυο μας, και έτσι χαμένες στον κόσμο και τις αναμνήσεις μας, να νιώσουμε ότι απλά πίνουμε το καφεδάκι μας στο σαλόνι του σπιτιού μας.

Μόνο να θυμηθώ να έχω φορτισμένο το κινητό γιατί, είπαμε, το μέρος είναι ινσταγκραμικό. Και εάν δεν ανεβάσεις φωτό από το Noel, είναι σαν να μην συνάντησες ποτέ τα Χριστούγεννα.     

Δεν θέλω να μου συμβεί.


INFO
Κολοκοτρώνη 59Β, Στοά Κουρτάκη, Αθήνα, 10560
T | 211 215 9534

https://noelbar.gr/
(ακόμα και το σάιτ τους είναι ονειρεμένο!)
 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός