Skip to main content

ΕΠΟΜΕΝΟ

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Oι πιο ωραίες βόλτες της εβδομάδας

Πού πήγαμε, τι ακούσαμε, διαβάσαμε, είδαμε, φάγαμε και απολαύσαμε αυτήν την εβδομάδα; Αυτές είναι οι κορυφαίες προτάσεις μας, για ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα.



*Τη Δευτέρα, η Γωγώ πήγε Κυψέλη
Τους τελευταίους μήνες η Δημοτική Αγορά Κυψέλης έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο δημοφιλείς χώρους της Αθήνας για τη φιλοξενία εκδηλώσεων και σήμερα θα έχω την ευκαιρία να ανακαλύψω το γιατί.  Γιατί από τις 14/12 έως και τις 24/12, φόρεσε τα γιορτινά της και υποδέχεται μια σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Γιορτινής Κυψέλης (όπως εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, συναυλίες αλλά και μια κινητή βιβλιοθήκη!

*Την Τρίτη, η Αλεξάνδρα χάζεψε στολίδια
Tο μεσημεράκι θα με βρει στο Noel, αυτό το ινσταγκραμικό μέρος, το τόσο υπέροχα στολισμένο, με τους διαφορετικούς χώρους, τους πολυελαίους του, τους πίνακές του, και έναν από τους πιο δυνατούς εσπρέσο που έχω πιει. Α, και το ευγενικό του σέρβις. Γιατί σε ένα μέρος που μαζεύει σε καθημερινή βάση τόσο κόσμο, όχι, το καλό σέρβις δεν είναι αυτονόητο. 

*Την Τετάρτη, η Λένα αγόρασε συναρπαστικά βιβλία
Κι αφού θα είμαι στα Public, λέω ν’ αγοράσω και τα βιβλία που μου ζήτησαν ο μικρός μου πρίγκιπας και η μικρή μου πριγκίπισσα. Σωστα μάντεψες! Το μαγικό παραμύθι του Εξιπερί  και την ιστορία της μικρής Σάρας Κρου, θα πάρω. Τον «Μικρό Πρίγκιπα» (Εκδόσεις Μεταίχμιο) και την «Μικρή Πριγκίπισσα» (Εκδόσεις Αγκυρα) . Είναι βιβλία συναρπαστικά, μαγικά, διαχρονικά. Θυμάσαι; “μόνο με την καρδιά μπορεί κάποιος να δει σωστά-  αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά δεν μπορούν να τα δουν τα μάτια”…

*Την Πέμπτη, η Μαριέτα αναζήτησε τζάκι
Θα τρενάρω όσο μπορώ τη μέρα για να πέσει το φως και να πάω να πιω μια μπύρα στο Κακοφωνίξ (Κολοκοτρώνη 22, Άγιοι Ανάργυροι). Το συγκεκριμένο μαγαζί, είναι ακόμα ένας πολύ καλός λόγος να απομακρυνθώ από το κέντρο. Τζάκι, ζεστή ατμόσφαιρα και ωραίες μουσικές, σε αυτή την παλιά μονοκατοικία που έχει μεταμορφωθεί σε ένα μέρος που φωνάζει "κάνε με στέκι σου". 

*Την Παρασκευή, η Κέλλυ είπε "Christmas is here"
Θα περπατήσω μέχρι τέρμα την Ερμού και θα κατευθυνθώ στο πιο χριστουγεννιάτικο σημείο της πόλης! Οι ιδιοκτήτες του Little Kook (Καραϊσκάκη 17, Αθήνα), ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, με τους φετινούς χριστουγεννιάτικους, υπερπαραγωγή, στολισμούς τους!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 9 Μαΐου

Διεκδικήστε ό,τι πιστεύετε ότι σας ανήκει

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Dua Lipa ερμηνεύει το “Illusion” και το “Happy for You” στο Saturday Night Live

Η ταλαντούχα pop star παρουσίασε το επεισόδιο της ιστορικής αμερικανικής τηλεοπτικής εκπομπής, στην οποία συμμετείχαν και οι Troye Sivan και Jerry Seinfeld

VIRAL

Airbnb: Μείνετε στο ιπτάμενο σπίτι της ταινίας Up

Μαζί με άλλες 11 απίθανες εμπειρίες και μέρη για να μείνετε, όπως αποκαλύφθηκαν στη νέα κατηγορία Icons.  Γράφει ο Μάνος Νομικός