Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ποδαρικό στο Christmas Factory

Στο «Εργοστάσιο των Χριστουγέννων» στην Τεχνόπολη θα αφιερώσει η Γωγώ την πρώτη ημέρα του χρόνου.


Γωγώ Καρκάνη

Λέγεται ότι όπως περνάς την πρώτη ημέρα του χρόνου έτσι θα περάσεις και τις υπόλοιπες 364. Αλήθεια ή μύθος; Προσωπικά δεν θέλω να το ρισκάρω, γι’ αυτό για τη δική μου Πρωτοχρονιά προγραμματίζω πολλές ώρες εξερεύνησης και παιχνιδιού με την οικογένειά μου. 

Pixel

Σήμερα, συγκεκριμένα, θα επισκεφτούμε το πιο γιορτινό και ζωντανό σημείο της Αθήνας: το Christmas Factory στην Τεχνόπολη (thechristmasfactory.gr). Αρχικά θα το γυρίσουμε με το τρενάκι, για να επιλέξουμε τις στάσεις που θα κάνουμε στη συνέχεια με τα πόδια – γιατί μία μέρα δεν θα μας φτάσει για να τα δούμε όλα!
 

christmasfactory1.jpg
 

Σίγουρα πάντως θα επισκεφτούμε τον Άγιο Βασίλη, για να τον γνωρίσει επιτέλους από κοντά ο δίχρονος γιος μου, και θα συμμετάσχουμε τουλάχιστον σε ένα από τα εργαστήρια, όπως το Σχεδιαστήριο των Ξωτικών ή το Face Painting και… Choco Face Painting όπου το μακιγιάζ γίνεται με σοκολάτα.

Pixel

Θα περάσουμε από τη Σχολή της Μαγείας, στην οποία χρησιμοποιώντας ως άλλοθι το νήπιο παιδί μας, η μαμά και ο μπαμπάς θα δώσουμε εξετάσεις για να γίνουμε οι επόμενοι Χάρι Πότερ. Θα ανεβούμε στο καρουσέλ και, αν νιώσω αρκετά τολμηρή για να αντιμετωπίσω την υψοφοβία μου, θα θαυμάσουμε την Αθήνα αφ’ υψηλού στη ρόδα των 20 μέτρων.

Θα περιπλανηθούμε στη χριστουγεννιάτικη αγορά και θα αγοράσουμε δωράκια της τελευταίας στιγμής (άλλωστε οι γιορτές δεν τελείωσαν ακόμα). Θα απολαύσουμε λιχουδιές στο χέρι, όπως hot dogs αλλά και ζεστό μυρωδάτο κρασί. Σε αυτό το «Εργοστάσιο των Χριστουγέννων» θα φτιάξουμε μερικές από τις ομορφότερες οικογενειακές αναμνήσεις μας.   

Φωτογραφίες: Studio Kominis

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: 10 + 1 φεστιβάλ που δεν πρέπει να χάσετε τον Μάιο

Από μουσική μέχρι κόμικς, street food και κινηματογράφο, η Αθήνα τον Μάιο μας περιμένει με ανεβασμένη διάθεση και πολλά φεστιβάλ. Γράφει ο Μάνος Νομικός 

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Δαμάζοντας τις ορμόνες – όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο «μαγικό» συστατικό του οργανισμού σου

Το κλειδί μεταξύ άλλων για ύπνο, νεανικότητα, διάθεση μέχρι και σεξουαλική επιθυμία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας