Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Η Αλεξάνδρα κάνει έκπληξη στον καλό της

Spa για δύο, στο σημερινό μενού της.



Ένα ωραίο, χαλαρωτικό μασάζ, χαλαρό κολύμπι σε μια θερμαινόμενη πισίνα, τυλιγμένη σε ένα αφράτο μπουρνούζι με μια κούπα πράσινο τσάι στα χέρια... Αυτή η εικόνα έχει παγώσει το καρέ της στο μυαλό μου. Να τι επιθυμώ πάρα πολύ.

Και τι κάνεις όταν θέλεις κάτι πολύ;
Λάθος απάντηση: Περιμένεις να στο κάνουν δώρο. 
Σωστή απάντηση: Το κάνεις δώρο στον εαυτό σου και έκπληξη στον σύντροφό σου.

Γιατί δηλαδή να περιμένω του αγίου ανήμερα για να γιορτάσω τον έρωτα; Εγώ θα τον γιορτάσω σήμερα, Τρίτη και 13!
Έχω κλείσει ήδη θεραπείες για δύο στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso, εκεί όπου είχα πάει τις τρεις κουμπάρες μου ως δώρο, λίγο πριν με στεφανώσουν. Απόδειξη ότι πάντα θεωρούσα ένα spa ως το καλύτερο δώρο. 
 

divani_mesa.jpg
 

Εντάξει, έχουν περάσει 14 χρόνια από τότε και έχουν αλλάξει πολλά στο ξενοδοχείο, και στη ζωή μου. Το σκέφτηκα ως μία μίνι απόδραση από την πόλη, ως μια μικρή αμαρτωλή κοπάνα από την καθημερινότητα, ως μια ανάγκη που μοιράζεσαι βασανιστικά με τον σύντροφό σου όσο περνάνε τα χρόνια.

Ένα pause με τις θεραπείες του spa (θαυματουργά χεράκια έχει το προσωπικό του) και τα φυτικής σύνθεσης καλλυντικά Ariadne Athens. Για μένα έκλεισα την Pearl Kiss Facial, που θα κάνει το πρόσωπό μου φρέσκο και λαμπερό (γιατί μια κάποια κούραση υπάρχει), ενώ ο αγαπημένος μου θα κάνει την Sea of Flames παραδομένος στην απόλυτη χαλάρωση (γιατί μια κάποια τσίτα από τη δουλειά υπάρχει επίσης). 

Και μετά, γεύμα για δύο. Και μετά, βόλτα στην παραλία. Και μετά... το σκέφτομαι για τη διανυκτέρευση. Κακώς, θα κλείσω και δωμάτιο. Αν είναι να το κάνω, ας το κάνω σωστά. 

Infos: 
Divani Apollon Palace & Thalasso: Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη
Tηλ. επικοινωνίας: +30 210 8911100
divaniapollonhotel.com
 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Φεστιβάλ Στη Σκιά Των Βράχων 2026 - Πρόγραμμα Εκδηλώσεων 13- 27 Ιουλίου

Άλλη μια εβδομάδα με υπέροχες εκδηλώσεις ξεκινά για το Φεστιβάλ Βράχων

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

"Mother Company" των Αλέξανδρου Ραπτοτάσιου και Κωνσταντίνου Θωμαΐδη

Το ντοκιμαντέρ Mother Company στις 14 και 15 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου-Πειραιώς 260.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Το πρόγραμμα της νέας σεζόν της Στέγης μάς κάνει να ανυπομονούμε για τον Σεπτέμβριο

Εν μέσω καλοκαιριού, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση δίνει το στίγμα της νέας σεζόν με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει από υδάτινο διαλογισμό και την επιστροφή του Robert Icke μέχρι διεθνείς συμπράξεις με τους Jim Jarmusch και Łukasz Twarkowski.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 19 έως 26/7/26

Η επικοινωνία σας θα αρχίσει να καλυτερεύει και η ψυχολογία σας θα ανεβαίνει σταδιακά.

CELEBS

Το ιδιαίτερο fashion style της Kristen Bell που έχει γενέθλια

Πώς να υιοθετήσετε το στυλ Kristen Bell με αυτές τις συμβουλές

ΤΑΞΙΔΙ

Σικελία: Τρεις εναλλακτικές προτάσεις για ένα υπέροχο τριήμερο

Στη Σικελία με αγάπη: Τρεις μέρες και τρεις επιλογές για να πάτε... και να ξαναπάτε  

Best of Network