Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ας πάμε σήμερα μια βόλτα στο φεγγάρι

Πάντα έχω μια πείνα για ταξίδια τις Πέμπτες. Έστω ταξίδια του μυαλού. Ταξίδια νοερά.



Η μέρα θα ξεκινήσει λοιπόν με λίγο φευγιό. Αυτό το φευγιό του μυαλού. Στην κουζίνα με μια κούπα αγαπημένο Nespresso που φτιάχτηκε γρήγορα στην πορτοκαλί, επίσης Nespresso, vintage like μηχανή του καφέ.


Της δίνω ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι η πρώτη σκουληκότρυπα στο σύμπαν της ημέρας μου. Την κοιτάω λίγο, την χαϊδεύω λίγο και ναι, είμαι κάπου αλλού. Σε μια ροζ κάντιλακ στα ‘50’ς ίσως.


Λέω να πάω να κάνω τα νύχια μου σήμερα. Θα κάνω μανικιούρ ecstasy ροδοφούξια γυαλιστερό. Θα πω να μου φτιάξουν κι έναν ανανά πάνω. Με την ροζ κάντιλακ που έχω παρκάρει στο κεφάλι μου θα πηγαίνει χάρμα.

imgH.jpg
Τα πόδια να τα κάνω ουράνιο τόξο; Ή να βάλω απλά ένα μαύρο; Τόσο η Αθηνά όσο και τα κορίτσια στο αγαπημένο μου Bijoux Nails (Μεσημβρίας 2, Πλατεία Άνοιξης, Νέα Σμύρνη, τηλ. 210 9319189) θα έχουν την κατάλληλη ιδέα, νομίζω.


Θα συνεχίσω με μια βόλτα σε ένα υπέροχο showroom, το Shop Art Showroom (Βουλιαγμένης 299, Άγιος Δημήτριος, 210 9711170) γιατί θέλω να δω τα νέα σανδάλια της Inuikii.
 Έμαθα ότι υπάρχει ένα ζευγάρι με ροζ μεγάλα φτερά. Ναι, θα γίνω ερωδιός για σένα ροζ μου κάντιλακ.

imgF.jpg
Θα είμαι κατάκοπη μετά. Οπότε θα πάω στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη να πάρω ένα ζευγάρι σκουλαρίκια της Χριστίνας Δάρρα. Ανεβάζουν τα κοσμήματα της Δάρρα, ψυχή τε σώματι. Ή καλύτερα, θα γυρίσω σπίτι και θα τα παραγγείλω από το e-shop της.

imgS.jpg
Το βράδυ θα με πάρει αργά να βλέπω το τελευταίο επεισόδιο του Riverdale στο Netflix. Θα παρακολουθώ τους ήρωες να πίνουν milkshake με δυο μεγάλα κεράσια πάνω από το καλοφτιαγμένο βουνό σαντιγύ...

Θα μπω στην κάντιλακ και θα φύγω. Για όνειρα άλλα.

*Bijoux Nails https://www.instagram.com/bijouxnails_/?hl=en

*Shop Art Showroom https://www.instagram.com/shopartshowroom/?hl=en

*Χριστίνα Δάρρα https://www.instagram.com/shopchristinadarrascom/?hl=en

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30