Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Diskotekken στην πιο «ντίσκο» ντίσκο της πόλης

Η Κέλλυ πάει εκεί που ξέρει ότι θα χορέψει no matter what


Κέλλυ Νόβακ

Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Από την στιγμή που έκλεισα τα 30 απέκτησα περισσότερες… εμ, παραξενιές. Και εξηγώ: Για παράδειγμα, πλέον ξέρω ότι ένα (μεγάλο) μέρος του μισθού μου, θα «πάει» σε ταξί. Δεν οδηγώ και από την στιγμή που βραδιάσει, το να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΜ είναι ένα task δύσκολο. Δεν τα σνομπάρω. Κουράζομαι βλέπεις. Και σε αυτό το πνεύμα, θέλω να σου πω ότι από τότε που τριαντάρισα, κουράζομαι πιο εύκολα. Δηλαδή, παλαιότερα, το να βγω έξω το βράδυ ήταν κάτι μια απλή, καθημερινή συνήθεια. Τώρα, το να βγω είναι ολόκληρη υπόθεση. Για π.χ. πρέπει να ξέρω ότι το μέρος που θα πάω, μου αρέσει πραγματικά. Πρέπει να ξέρω αν θα έχει πολύ κόσμο ή όχι και αν ο λόγος που θα «στριμωχτώ» αξίζει η όχι. Το αξίζει το στρες της πολυκοσμίας αυτό το μαγαζί; Αν ναι, τότε όλα καλά.

Να, πάρε την Cantina Social. Υπάρχουν βραδιές και βραδιές στην Cantina. Άλλες μέρες είναι πιο «χαλαρά» τα πράγματα, άλλες είναι γεμάτο με κόσμο το μαγαζί. Αυτές τις φορές που το μπαρ «σφύζει» από ζωή, θέλω να ξέρω ότι αν πρέπει να υποστώ την παρουσία όλου αυτού του κόσμου, πρέπει το πάρτι να το αξίζει.

Η Cantina Social διοργανώνει συχνά καλά πάρτι. Αυτό είναι το καλό. Δηλαδή, από τον Dj… Κυριάκο που παίζει κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα, μέχρι και τα Diskotekken πάρτι που στα decks του μαγαζιού ανεβαίνει ο Χρήστος Αγγελόπουλος.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις, ο Χρήστος Αγγελόπουλος είναι ένας από τους ιδρυτές των Diskotekken πάρτι. Το Diskotekken είναι το mobile party των Παναγιώτη Μένεγου και του Χρήστου Αγγελόπουλου, στο οποίο διαλέγουν indie anthems που χορεύονται, σκοτεινά synths, «μεταλλαγμένη disco» και πολλά άλλα.

O Xρήστος Αγγελόπουλος λοιπόν, σήμερα επιστρέφει στην Καντίνα για το μηνιαίο του slot, όπου εκεί πρόκειται να ακούσουμε disco & italo synths μέχρι indie dance & techno.

Την κρύα αυτή βραδιά λοιπόν, θα πω «ναι» στην πολυκοσμία γιατί ξέρω ότι το σημερινό πάρτι το αξίζει. Πλέον, αυτός είναι ο no.1 παράγοντας για να βγω έξω. Αυτό, η καλή παρέα και ένα δροσερό σφηνάκι τεκίλα.

Cantina Social, Λεωκορίου 8 ψυρρή

Φωτό: Instagram @ popi_sem

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου