Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Όρθια κωμωδία και καθιστό φαγητό!

Σήμερα τα παιδιά του allyou.gr το ρίχνουν έξω



Δεν ξέρω αν και πόσο αγαπάς εσύ τη stand up comedy, πάντως εμεις , του allyou τα παιδιά, απόψε θα πάμε "Σταυρό του Νότου" για Χριστόφορο Ζαραλίκο (stand up comedian) και “Φιλαράκι θα μου δώσεις μια ψήφο” Διαβάζουμε: "Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος αστείρευτος καυστικός και απρόβλεπτος όπως πάντα, στην  προκλητική νέα του παράσταση βάζει στο στόχαστρο τα κοινωνικοπολιτικά δρώμενα της χώρας την προεκλογική περίοδο. Με διάθεση πάντα να σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και ανατρεπτικό χιούμορ, δεν  αφήνει τίποτα ασχολίαστο!"  Μας αρέσει! ΟΚ,λοιπόν Θα πάμε!
 Και όχι, η βραδiά μας δεν θα τελειώσει στο Νέο Κόσμο και στην οδο Φραντζή... Θα συνεχιστεί στον Πειραιά και μάλιστα στο Πασαλιμάνι  

 

DSC_9680.JPG 

Στον πεζόδρομο της Αγγέλου Μεταξά στο Πασαλιμάνι, μας περιμένει το Belle Amie, το υπέροχο νεοκλασικό κτήριο με την κοσμοπολίτικη αύρα και το vintage άρωμα 125 χρόνων ιστορίας, για μια υπέροχη  γευστική εμπειρία. Είμαστε καλεσμένοι του  Marko Rossi,  νέου μέλου ς της οικογένειας του Belle Amie και επικεφαλής της κουζίνας του, για να μας "ταϊσει"  καλομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό της μαμάς και της γιαγιάς, που όλοι έχουμε αγαπήσει.

 

DSC04335.JPG 

 Ρίχνουμε κλεφτές ματιές στον κατάλογο:  Κοπανιστή Τήνου, χταπόδι στιφάδο, μακαρούνες χωριάτικες, τραχανάς ξινός, αρνάκι γύρος, καρμπονάρα Απεράθου, λαυράκι αχνιστό και μοσχαράκι μελωμένο και υπέροχα ελληνικά κρασιά!

Αν έρθεις θα μας βρεις να πίνουμε στην υγειά του allyou!

Καλό ΣΚ!

 

Σταυρός του Νότου , Φραντζή και Θαρύπου, Ν. Κόσμος

Βelle Amie, Αγγ. Μεταξά 11, Πασαλιμάνι

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του