Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Στο Ζάππειο, κορίτσια, στο Ζαππειο!

...για τη L'OREAL, τις γυναίκες της Επιστήμης και μια Better Love!


Λένα Γρηγορίου

 Ασφαλώς και ήρθε η άνοιξη!!! Το βλέπω, το αισθάνομαι, το μυρίζω! Γι αυτό και σήμερα θα κάνω μια μεγάλη ανοιξιάτικη βόλτα. Πού; Στο Ζαππειο! Μπορεί να μην υπάρχει πια το αγαπημενο μου καφενείο του Κήπου, αλλά υπάρχει, ο Κήπος. Για περπάτημα, για χάζι, για απόλαυση και ηρεμία. Και βέβαια υπάρχει πάντα, η Αίγλη!

Ιστορικό καφέ, πανέμορφο, με τέλειο καφέ  και με υπέροχα σπιτικά γλυκά.

Σήμερα έχω έναν ακόμα λόγο να είμαι στο Ζάππειο. Για τη L'OREAL και την εκδήλωση της, σε συνεργασία με την UNESCO για τις Γυναίκες της Επιστήμης

Η L’Oreal Hellas και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO είχαν εγκαινιάσει, πριν από λιγους μήνες την Επετειακή Έκθεση ‘Το Θηλυκό Πρόσωπο της Επιστήμης’ στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138)

 

loreal.jpg 

Η Έκθεση γιόρταζε  τα 20 χρόνια του Διεθνούς Προγράμματος L’Oreal – UNESCO Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη και παρουσίαζε τη συνολική συνεισφορά του θεσμού παγκοσμίως, κάνοντας παράλληλα μια αναδρομή στο ελληνικό Πρόγραμμα, μέσα από μια σειρά δυναμικών φωτογραφικών πορτραίτων Ελληνίδων βραβευμένων επιστημόνων του θεσμού από τον Τάσο Βρεττό.

Σήμερα το απόγευμα, λοιπόν, στις 7.30 μ.μ στο Ζάππειο Μέγαρο γίνεται η 10η απονομή των ελληνικών βραβείων L'OREAL-Unesco για τις Γυναίκες στην Επιστήμη. Με πολλή χαρά δέχτηκα την πρόσκληση τους και με μεγάλο ενδιαφέρον θα παρακολουθήσω την εκδήλωση . Όσο για τις νικήτριες, όποιες κι αν είναι,  θα τις χειροκροτήσω μ' όλη μου την καρδιά. Εκτιμώ πολύ την πρωτοβουλία αυτή της L'OREAL , τη στηρίζω και μου αρέσει που μια μεγάλη εταιρεία καλλυντικών όπως αυτή προβάλει και βραβεύει όλα τα πρόσωπα μιας γυναίκας.
 
Και τώρα έρχομαι να σε ρωτήσω: Παρακολουθείς εσύ Eurovision;
Οχι, δεν είμαι τρελή και παλαβή Eurivision-ικιά! Όμως φέτος, με ένα παράξενο τρόπο , έχω συντονιστεί απολύτως με το κλίμα, και την ατμόσφαιρα. Ο λόγος είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό: η εναλλακτική Κατερίνα Ντούσκα.

 

dusca.jpg 

Γι αυτό κι απόψε το βράδυ στις 10 θα μπω στο κανάλι της στο Youtube  για να δω πρώτη το video clip του τραγουδιού Better love!
Την ίδια ώρα είναι και η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα https://KaterineDuska.lnk.to/BetterLo... Εντάξει, πολύ θέλω να πάει καλά! Σωστά κατάλαβες, "better love" λέγεται το τραγούδι. Συνθέτες του: Κατερίνα Ντούσκα, Leon of Athens, David Sneddon, Στιχουργοί: Κατερίνα Ντούσκα, David Sneddon

Και μην ξεχνας: μεθαύριο είναι η μερα μας και η γιορτή μας. Τα allyou με το αφιέρωμα "Woman Power ", από τη Δευτέρα σου το λέει και σου μιλάει γι αυτό με τα μικρά του κομμάτια-διαμαντάκια (ε, αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας , θα πέσει να μας πλακώσει...). Το αγάπησες (το αφιέρωμα, λέω), όσο κι εμείς; Μακάρι!
Ως τη επόμενη Τετάρτη, ανοιξιάτικα φιλιά

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός