Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Mε τον Βασίλη Λέκκα που τραγουδά στην Κηφισιά

Και ναι, αυτή η συναυλία, απλά δεν χάνεται… 


Τζίνα Σπάρτακου

Για όσες φαν δεν έχουν δει από πολύ κοντά τον Βασίλη Λέκκα να τραγουδά, αυτή είναι μια ευκαιρία μοναδική. Και είμαστε σίγουροι οτι το Αίθριο του Δημαρχείου της Κηφισιάς θα ξεχειλίσει από κόσμο, αλλά η προσπάθεια να βρεις μια θέση έστω και στα σκαλιά, αξίζει. Γιατί άλλο να βλέπεις τον Λέκκα από την κερκίδα στο Ηρώδειο και άλλο να είσαι σε απόσταση αναπνοής και να τον νιώθεις να πάλλεται ολόκληρος…

Οι φλέβες στο πρόσωπο του εκτινάσσονται, τα χέρια του, το σώμα του σε έκσταση, η φωνή και η μορφή του άφθαρτες από τον χρόνο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την ερμηνεία του Βασίλη.

Γιατί απλά η ερμηνεία του είναι δώρο μοναδικό, που κάθε φορά και καλύτερα, ξέρει ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης να χαρίζει στο κοινό του.

lekasin.jpg

‘‘ Στην Κηφισιά θα καταθέσω μια σειρά από τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας μου, που φέτος συμπληρώνει τα 40 χρόνια, μας λέει ο Βασίλης Λέκκας. Με αυτό το υλικό πορεύομαι και από αυτό το υλικό, μαζί με την οκταμελή μας ορχήστρα, θα πούμε μια σειρά από καινούργια και παλιά αγαπημένα τραγούδια. Φτάνει να βοηθήσει λίγο κι ο καιρός…’’ συνεχίζει.

Το δελτίο για το βράδυ ευτυχώς δίνει πολύ καλό καιρό και εμείς δεν βλέπουμε την στιγμή να αφήσουμε για μια ακόμη φορά τον Βασίλη Λέκκα να μας παρασύρει με την  φωνή και την ερμηνεία του στον μαγικό του κόσμο, τον φτιαγμένο από τα υλικά της παλιάς, αγνής Ελλάδας.

Ραντεβού σήμερα το βράδυ στην Κηφισιά λοιπόν, με την  Μπαλάντα των αισθήσεων και των παραισθήσεων, την Φτωχογειτονιά, τον Κεμάλ, τον Μίκη, τον Μάνο, τον Γκάτσο και τον Ξαρχάκο, το Έλα σε μένα και το Μάνα μου η Ελλάς, που όταν το ερμηνεύει ο Βασίλης πέφτουν στάδια…

Για όσους δεν τα καταφέρουν να βρεθούν σήμερα στην Κηφισιά, ο Βασίλης Λέκκας θα τραγουδήσει με τον Andrea Bocelli στο Ηρώδειο, στις 11 Σεπτεμβρίου σε μια πραγματικά μοναδική συναυλία!

 

‘‘ Δρόμοι στο Φως’’  με τον Βασίλη Λέκκα

Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) ώρα  21:00

Πιάνο: Γιώργος Σαλτάρης

Μπουζούκι & κιθάρα: Παναγιώτης Στεργίου

Φλάουτο: Σοφία Μαυρογενίδου

Σοπράνο: Φοίβος Μπόζας

Τύμπανα: Νίκος Κασσαβέτης

Μπάσσο: Γιάννης Προμπονάς

Ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα: Σπήλιος Ζευκιλής, Νίκος Σπάθας

 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.