Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Salon de massage: ανακάλυψα αυτό το κάτι, που συνήθως δεν διαθέτουν τα ελληνικά μασάζ.  

Έκανα ένα από τα πιο χαλαρωτικά και value for money, μασάζ  ever στο Salon de massage


Τζίνα Σπάρτακου

Aπό αυτή την βόλτα στο υπέροχο νεοκλασσικό κτήριο που βρίσκεται στο σταθμό της Κηφισιάς και στεγάζει το Salon de massage, δεν έχω πολλές φωτογραφίες…

Όποτε πάω είμαι πτώμα και όταν φεύγω είμαι απολύτως εξαϋλωμένη και δεν επικοινωνώ με τα επίγειά μου καθήκοντα…

Έτσι η σημερινή βόλτα δεν έχει πολλές φωτογραφίες, αλλά την ειλικρίνεια του οτι με 20 ευρώ,  δεν νομίζω οτι πουθενά αλλού στο λεκανοπέδιο μπορείς να κάνεις τόσο εξαιρετικό ριλάξ μασάζ, επί μία ώρα.

aaasalonmasenaena.jpg

Κάθε φορά λοιπόν που ένα εικοσάρικο, μου κάνει την τιμή να παραμείνει στο πορτοφόλι μου, το πρώτο που σκέφτομαι είναι να το καταθέσω υπέρ της ψυχικής και σωματικής μου υγείας, πηγαίνοντας στο Salon de massage.

Πηγαίνω εδώ και δύο χρόνια, όχι τόσο συχνά όσο θα ήθελα, αλλά εκείνο που έχω να πω είναι οτι η κάθε φορά, είναι πιο καλή από την άλλη.

Έχω κάνει μασάζ παντού… Στην Καμπότζη σε σχολή μασάζ από εκπαιδευόμενες μαθήτριες, στη Βουδαπέστη μέσα στα συγκλονιστικά λουτρά Gellert, σε παραλία στην Ίμπιζα, σε υπόγειο στην Νέα Υόρκη, με ράντζα το ένα δίπλα στο άλλο, χωρίς κουρτίνα που σε έπιαναν στα θαυματουργά τους δάχτυλα και σε ξετίναζαν κάτι φοβεροί Κινέζοι, στην Τουρκία και στην Ταϊλάνδη που όμοιά τους δεν υπάρχουν στον πλανήτη…

 

aaasalonmasdio.jpg

Κι όμως, εδώ στο Salon de massage, ανακάλυψα αυτό το κάτι, που συνήθως δεν διαθέτουν τα ελληνικά μασάζ.  

Για να προσφέρει ένας άνθρωπος ένα καλό μασάζ, πρέπει να να αγαπάει σε βάθος τον άνθρωπο και εκείνη την ώρα να το επιχειρεί ως λειτούργημα. Συνήθως στην Ελλάδα, το άγγιγμα δεν είναι αυτό το ανιδιοτελές άγγιγμα προσφοράς. Είναι, να το κάνω και να τελειώνω…

Στην Ασία υπάρχει στο dna τους αυτή η αγάπη να προσφέρουν, να σε κάνουν να ανακουφιστείς, να χαρείς και να νιώσεις καλά.

Αυτό έχω νιώσει στο salon de massage και είμαι τόσο χαρούμενη που είναι δίπλα στο σπίτι μου!

Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει μόνο το ριλάξ μασάζ, αλλά βάζω πλώρη και για τα επόμενα. Η πολύ ευγενική κυρία στη reception μου πρότεινε το λεμφικό που θα με βοηθήσει να ξεπρηστεί ελαφρώς η κοιλιά μου. Ο κατάλογος των επιλογών είναι πολύ μεγάλος και μετά το λεμφικό, θα ήθελα να δοκιμάσω το πολύ πρωτότυπο Κρητικό, με ρακί, πορτοκάλι και κανέλα.

Αλλά και το Χαβανέζικο Lomi - Lomi που μου το σύστησαν ως εξαιρετικό. Αν μπεις στο site θα δεις οτι για την ποιότητα, την καθαριότητα και το νοιάξιμο που προσφέρουν, οι τιμές είναι εξαιρετικές.

www.salondemassage.gr

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;