Και...καλή σχολική χρονιά

Μη μπερδεύεσαι. Μια βόλτα (μόνο) θα πάμε

Λένα Γρηγορίου

Πού σε βρίσκω; Στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο; Διακοπές , πάντως, δεν είσαι. Κι ας σε μπέρδεψαν , κι εσένα, τούτες οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη.

Εγώ, ταχτοποιώ! Κατεβάζω  βαλίτσες στην αποθήκη, προσαρμόζομαι ξανά στην ασφάλεια (κι άλλα πολλά) της πόλης, κάνω λίστες φθινοπωριάτικες... Και βέβαια κουβαλάω μέσα μου το καλοκαίρι. Κι αυτό και τ'άλλα τα πιο παλιά. Αλλωστε πώς θα ταξιδεύω όοολη τούτη τη χρονιά; 
 
Για το απογευματόβραδο έχω πρόγραμμα! Θα πάω στο ΠΙΟ αγαπημένο μου στέκι, την ΠΙΟ αγαπημένη μου συνήθεια -οκ, περίπου- και τους ΠΙΟ αγαπημένους μου ανθρώπους. Το ραντεβού μας, λοιπόν, θα το δώσουμε -για άλλη μια φορά- στον "κήπο" του 6 d.o.g.s. (Αβραμιώτου, 6-8), 
 
Όπως πάντα, έτσι κι απόψε, θα καθίσουμε στην μπάρα. Θα παραγγείλουμε τα "συνηθισμένα"και  -όπως πάντα- θα συνοδεύσουμε το ποτό μας με άπειρα γέλια αλλά και με αναμνήσεις από το καλοκαίρι μας(γεμάτο με παγωμένες τσικουδιές στα Κουφονήσια ) αλλά και με σχέδια για τον χειμώνα  (γεμάτο με ζεστούς καφέδες ,με απολογισμούς για όσα πέρασαν αλλά και με σχέδια για όσα θα έρθουν). 

 
Εσύ κι εγώ, με τη νέα "σχολική χρονιά", θα βρισκόμαστε. Σε κάποια ζεστή, "χουχουλιάρικη" θεατρική σκηνή,  σε κάποιο παρεΐστικο μπαράκι, σε κάποιο πανέμορφο σοκάκι της πανέμορφης πόλης μας. Για ν'"ανοίξουμε" ένα καινούργιο κύκλο, πάλι από την αρχή, με  το καινούργιο allyou.
Δεν μου είπες, αλήθεια , πώς το βρίσκεις με την καινούργια (την ολοκαίνουργια) φορεσιά του. Σου πάει; Σου αρέσει; Είναι τόσο ταξιδιάρικο όσο το θέλεις:
Περιμενω σχόλια κι εντυπώσεις  Στο fb ή στο instagram. Deal;
 
 

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares