Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ένα δροσερό πάρτι στο κέντρο της Αθήνας

Με μηλίτη, δεν λείπει... κανείς!


Βασιλεία Μαξακούλη

Άσπρο κουτί. Το άσπρο σου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύεσαι, να βουτάς την αντλία στο ουράνιο τόξο και να του κλέβεις όποιο χρώμα επιθυμείς. Η εβδομάδα κυλάει σαν ένας σταλακτίτης, που λιώνει μέρα με τη μέρα . Oλα εξαρτώνται από εσένα.  Το καλοκαίρι πάντα θα στέλνει τις ηλιαχτίδες του. Για να τις έχεις ανάμεσα στα δάχτυλα σου .και να ζεις, μ' αυτές  μοναδικές εμπειρίες. Δροσερές ή χαλαρωτικές, ανάλογα τη διάθεση σου.
https://www.instagram.com/p/B4SibqHgCXV/
Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, ετοιμάσου να κάνεις μακροβούτι σε ένα πολύ… δροσιστικό event, με μηλίτη! Ο μηλίτης σου μοιάζει με την ελευθερία και την ανεμελιά.
https://www.instagram.com/p/B3M5z5_nSAL/
Σου θυμίζει ακόμη τη θάλασσα, τη γαλήνη που νοιώθεις στην αγκαλιά της, τη δροσιά από το καλοκαιρινό αεράκι που χτενίζει τα μαλλιά σου.
https://www.instagram.com/p/BziX3FdHVrY/
Θετική αύρα σαν το χρώμα του ήλιου, σαν τα αστέρια που σου χαρίζουν ελπίδα μέσα στο σκοτάδι.  Κι όλα αυτά μια Παρασκευή.
https://www.instagram.com/p/BwHsMIpIRxY/
Το STRONGBOW αποτελεί τον πιο φημισμένο μηλίτη σε παγκόσμια εμβέλεια. Τέλειωσες λοιπόν τη δουλειά σου για πέμπτη μέρα μέσα στην εβδομάδα. Το After Office Party μοιάζει μια ιδανική ιδέα, για να καλωσορίσεις τον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου, αυτού του τσαλακωμένου χάρτη με τα σκουριασμένα φύλλα. Τέντωσε λίγο το χαρτί και βάλε του χρώμα. Δώσε του ήχο, φαντασία και γεύση από τον βραδινό αέρα, που σε καλεί να ακολουθήσεις τους ρυθμούς του.
https://www.instagram.com/p/B4Sr7xugFj4/
Στις 19:00, το παραμύθι θα σε περιμένει στο Art Factory (Πειραιώς 178, Γκάζι). Δεν θα σου ζητήσει κανείς αντίτιμο για να βουτήξεις στο χαρτί του βιβλίου που ζωντάνεψε. Θα έχεις παρέα τον Φοίβο Δεληβοριά, για να προσφέρεις λυρισμό στο μελωδικό σου αεράκι, όπως και την DJ, Κλαούντια Μάτολα, τους Μιχάλη Μαθιουδάκη και Βύρωνα Θεοδωρόπουλο για να γελάσεις με την ψυχή σου με τα stand-up comedy acts. Γύρω σου φύση, ο ήλιος δύει, ένας αληθινός καμβάς σου χαρίζει τη μαγεία της ύπαρξης του. Γίνε κομμάτι της κορνίζας, κατάκτησε τον ήλιο σου!

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια