Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δύο βραδιές μουσικής χλιδής

Live νότες jazz και όπερας



Με τρείς μόνο λέξεις θα προσπαθήσω να περιγράψω τις δύο αυτές ξεχωριστές βραδιές, της Τετάρτης και της Πέμπτης: Ποιότητα, πολυτέλεια, αυθεντική μουσική. Κάποιοι από εσάς πολύ σωστά καταλάβατε ότι μιλάω φυσικά για το Winter Garden City Lounge του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία. Πρόκειται για έναν παράδεισο χαλάρωσης που δεν χρειάζεται πολλά λόγια, αφού από μόνος του έχει τόσα να πει. Αποτελεί την προέκταση του λόμπι του ξενοδοχείου και ακτινοβολεί πολυτέλεια με την πρώτη ματιά. Το Winter Garden είναι από τα πιο κοσμοπολίτικα σημεία της Αθήνας, με ανοιχτό αίθριο στο εσωτερικό της αίθουσας και ένα μικρό σιντριβάνι στο κέντρο του. Περίτεχνα βιτρό, αστραφτερά μάρμαρα, χρυσές λεπτομέρειες και μπαρόκ στοιχεία μαγνητίζουν το βλέμμα σου απο την πρώτη κιόλας επαφή. 

Μπορείς να απολαύσεις πρόγευμα, ελαφρύ γεύμα ή δείπνο μέσα από μια γαστρονομική ποικιλία άλλου επιπέδου. Ιδιαίτερη εμπειρία αποτελεί το απογευματινό high tea, που σερβίρεται από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 μ.μ. Η Μεγάλη γκάμα επιλεγμένων τσαγιών και βοτάνων, συνοδευόμενη από νόστιμα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, σε διακτινίζει αυτόματα στα βρετανικά σαλόνια.

Η Τετάρτη όμως από τώρα και μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, θα μεταμορφωθεί σε Jazzy Night στο Winter Garden, καθώς οι θαμώνες του θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν μέσα από την διασημότερη μουσική στον κόσμο, την Jazz. Ένα ταλαντούχο μουσικό τρίο, η Μελίνα Παξινού στο σαξόφωνο, ο Ντίνος Μάνος στο κοντραμπάσο και ο Πέτρος Καρπαθάκης στο πιάνο, χρωματίζουν ρυθμικά την αίθουσα του Winter Garden από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ.

Την Πέμπτη το σκηνικό αλλάζει και νότες όπερας διαχέονται στην κλασσική αίθουσα του lounge του ιστορικού ξενοδοχείου. Βραδιές όπερας θα πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου από τις 8μ.μ. μέχρι τις 11μ.μ., επιτρέποντας στους παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν ποιοτικές βραδιές. Η εκλεκτή παρέα τους για την νύχτα της Πέμπτης θα είναι η σοπράνο Κάτια Πάσχου και ο τενόρος Γιώργος Νάστος, οι οποίοι θα ερμηνεύουν για το μήνα Νοέμβριο τις διάσημες άριες της αξεπέραστης Μαρίας Κάλλας ενώ τον Δεκέμβριο θα σας υποδεχτούν με εορταστικά χριστουγεννιάτικα ακούσματα.

Μια υπέροχη εμπειρία, έξω από τα καθιερωμένα, σε περιμένει να απολαύσεις  ιδιαίτερες μουσικές βραδιές, με συνοδεία εξαιρετικού φαγητού και καλοφτιαγμένων κοκτέιλς στο καλαίσθητο Winter Garden City Lounge. 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της