Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μι-Λα-Ρε στον "Σταυρό του Νότου Plus"

Χειμωνιάτικες  μουσικές νύχτες


Βασιλεία Μαξακούλη

Τι καλύτερο έχεις να κάνεις για να κλείσεις την πρώτη -πιο χειμωνιάτικη- βδομάδα του Νοεμβρίου από το να αφεθείς ανέμελη σε έναν μουσικό ανεμοστρόβιλο; Θα σε παρασύρει με τα χρώματα και τις αρμονίες του
Μετά την καταιγίδα Βικτώρια έλα να απαλύνεις τις τραχιές επιφάνειες που άφησε πάνω σου η νεροποντή με μια βραδιά γεμάτη μουσική.

Ένα ακορντεόν συνοδευμένο από μια μελωδική φωνή θα σε περιμένει σήμερα στον "Σταυρό του Νότου Plus", όπως επίσης κι άλλες τέσσερις Παρασκευές, ύστερα από τη σημερινή. Μην ξεχαστείς και πεις μετά πως δεν σε προειδοποίησα.

Ενέργεια, κέφι κι ανεβαστικοί ρυθμοί, αγαπημένα τραγούδια και καλλιτέχνες. Η Μιρέλλα Πάχου σε υποδέχεται θερμά στο χειμερινό της πάρτι. Καλεσμένοι σε αυτό είναι: Ο Χρήστος Δάντης στις 15 Νοεμβρίου, ο Νίκος Ζιώγαλας και ο Μύρωνας Στρατής στις 22 Νοεμβρίου, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στις 29 Νοεμβρίου, ο Μάρκος Κούμαρης (Locomondo) και η Νατάσα Θεοδωρίδου στις 6 Δεκεμβρίου. Μαζί τους κάθε Παρασκευή, σε ρόλο chef (και όχι μόνο), ο Βασίλης Γιακουμάρος. Συμμετέχει και η χορευτική ομάδα «Dare to dance».
https://www.instagram.com/p/B4zh1aeFPNM/
Αυτή η καταπληκτική ερμηνεύτρια και μουσικός μοιάζει με μια χρωματιστή σκιά θετικής αύρας και δυναμισμού. Μια πολύμορφη φιγούρα, που έχει τη δυνατότητα να συνδυάζει με έναν περίτεχνο τρόπο το swing με τα νησιώτικα, τη rock με τα λαϊκά, τη φαντασία με την πραγματικότητα. Ταξίδια αναπάντεχα θα ρουφήξουν από μέσα σου κάθε ίχνος μονοτονίας, ανάβοντας τα λαμπάκια του καινούργιου, του ανατρεπτικού. 
https://www.instagram.com/p/B3ePe2SF-8k/
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Δημήτρης Σινογιάννης (ηλεκτρική κιθάρα), Δημήτρης Μουτάφης (ηλεκτρικό μπάσο), Γιώργος Παππάς (παραδοσιακά έγχορδα), Παύλος Λογαράς (τύμπανα).

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μουσική & Θέατρο στη Στέγη | ΝΕΚΥΙΑ | Γιάννης Αγγελάκας & Χρήστος Παπαδόπουλος

Nέκυια - Οδύσσεια με πλήκτρα, φωνές και μουσικό πριόνι, 21.12.2023 – 28.01.2024, Κεντρική Σκηνή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.