Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

The downtown treatment

Η πόλη και η αυτοϊαση της



Η Τζίνα τη Δευτέρα βρέθηκε στο Μέγαρο για μια συναυλία που δεν χάνεται. Ένα μήνα πριν είχε κλείσει τα εισιτήρια μετά κόπων και βασάνων… Ο μαέστρος σταρ Θεόδωρος Κουρεντζής έχει fan σε βαθμό παραληρήματος, σε όλο τον κόσμο. Ο Πούτιν πίνει νερό στο όνομά του, οι συναυλίες του γίνονται sold out σε λίγες ώρες, ενώ τα διεθνή μέσα ενημέρωσης τον θεωρούν ως έναν από τους πιο χαρισματικούς διευθυντές ορχήστρας στον κόσμο!Lucky girl!

“Θα ουρλιάξω αν ξαναδώ τις παλιές μου συμμαθήτριες να ποστάρουν στο Facebook συνταγές για κέικ ή φωτογραφίες με τα παιδιά τους στο πάρκο". Αναφωνεί η Λόρα στο Ντάνι μέσα στο όμορφο διαμέρισμά της στο Λονδίνο, μιλώντας για τον φασισμό ευτυχίας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, στο τέλος μίας βραδιάς της Πρωτοχρονιάς με πολύ αλκοόλ και... ματαίωση”. Ετσι κάπως την Τρίτη η Ζωή χαίρεται που βρίσκεται στο θέατρο 104 στο Γκάζι και παρακολουθεί το έργο "Beginning” .

Την Τετάρτη η Τόνια που πάντα ονειρευόταν να τρώει γλυκά χωρίς ενοχές και τύψεις (ενώ είναι αδύνατη) παραπονιέται. “Να τρώω απολαυστικά φαγητά χωρίς να σκέφτομαι πως κάνουν κακό στον οργανισμό με την ζάχαρη και τα λιπαρά τους. Η απόλαυση ήταν πάντα μισή έτσι...” Kαι ναι ήρθε λοιπόν αυτή η στιγμή όπου μπορεί επιτέλους να απολαύσει ένα γλυκό χωρίς δεύτερες σκέψεις και ενοχές. Γιατί βρέθηκε στο Wild Souls στην Βουλής. Όλα είναι κατασκευασμένα από πρωτότυπες υπερτροφές με εξαιρετικής ποιότητας βιολογικά υλικά, φρούτα, λαχανικά και ξηρούς καρπούς.
https://www.instagram.com/p/B3XKgJuiNPO/

Την Πέμπτη με το πέρασμα της Βικτώρια κανονίσαμε όλες και μαζευτήκαμε στο σπίτι της Ιλένας για ταινία. H Nova με τις εξαιρετικές προτάσεις ταινιών, είναι το χόμπι μας τα βροχερά κλειστά βράδια. Η Κωνσταντίνα έριξε την ιδέα για ταινία μυστηρίου με τόσα μπουμπουνητά εκεί έξω. Έτσι παρακολουθήσαμε το “Μια αληθινή ιστορία” του Ρομάν Πολάνσκι


Την Παρασκευή η Βασιλεία μετά την καταιγίδα, πήγε να απαλύνει  τις τραχιές επιφάνειες που άφησε πάνω της η νεροποντή με μια βραδιά γεμάτη μουσική.
“Τι καλύτερο έχεις να κάνεις για να κλείσεις την πρώτη -πιο χειμωνιάτικη- βδομάδα του Νοεμβρίου από το να αφεθείς ανέμελη σε έναν μουσικό ανεμοστρόβιλο;” Σκέφτηκε. Και αφέθηκε να την παρασύρει με τα χρώματα και τις αρμονίες της η υπέροχη φωνή της Μιρέλας Πάχου.

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Προτεινόμενα

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου