Τι είναι το ''Walk the Wall Athens'';

Ίσως η πιο ''κουλτουριάρικη'' εφαρμογή που αξίζει να ανακαλύψεις και να...τσεκάρεις

Τόνια Τζαφέρη

Πώς θα σου φαινόταν να περπατάς και να βλέπεις σε μια εφαρμογή πώς ήταν παλιά, στο παρελθόν,  το μέρος που στέκεσαι τώρα; Να βλέπεις πώς ήταν η ιστορική Αθήνα, πολλά πολλά χρόνια πριν;  Ποια ήταν η εικόνα αυτής της πόλης, που ζεις και που την περπατάς καθημερινά;  Tης πόλης που αγαπάς αλλά που ελάχιστα γνωρίζεις;

Η εφαρμογή για την οποία σου μιλάω,  σου δείχνει  πώς ήταν κάθε γωνιά, κάθε σημείο τότε!  Και ναι, η εφαρμογή αυτή,  υπάρχει. ''Walk the Wall Athens'' λέγεται. Να την κατεβάσεις, θα με θυμηθείς.

Με το ‘’Walk the Wall Athens’’  μπορείς σε κάθε βήμα σου, να συναντήσεις, να δεις  μπροστά σου τα  ίχνη του αρχαίου παρελθόντος. Θα βρεθείς σε αρχαία υπόγεια κτιρίων, υπαίθριους ή ακάλυπτους χώρους και κάτω από γυάλινα δάπεδα. Θα έχεις συνοδεία, δεν θα είσαι μόνος.  

Η εφαρμογή έχει και ηχητική περιήγηση για κάθε σημείο. Και πληροφορίες για την οχύρωση των Αθηνών. Και διαδραστικό χάρτη με 35 σημεία ενδιαφέροντος. Δεν σου αποκαλύπτω άλλα, όμως. Ανακάλυψε τα μόνη. Ή μόνος. Στη δική σου βόλτα στην πόλη μας.

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares