Σε άλλα νέα, πέρα από τον κορωναϊό…

Enough is enough.

Τόνια Τζαφέρη

Βήμα 1: Κλείσε την τηλεόραση!

Την είχα κόψει εδώ και καιρό.  Μου έκανε κακό το συγκεκριμένο μέσο. Την άνοιξα τις τελευταίες ημέρες, δεδομένης της κατάστασης με την πανδημία. Φρίκαρα. Ύστερα από 3 ώρες κατάφερα να την κλείσω. Όλα έγιναν λίγο καλύτερα.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα αφήσουμε όμως μακριά τον κορωναϊό. Ας μη πούμε άλλο γι’ αυτό προς το παρόν. Πάρε το στα σοβαρά και προστατέψου. Αυτό και φτάνει.

Σε άλλα νέα λοιπόν, δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου για μια νέα άφιξη στην πόλη, η οποία μας γεμίζει αισιοδοξία και ανυπομονησία να ζήσουμε την γαστρονομική της εμπειρία. Σίγουρα έχεις παρατηρήσει πως κάτι αλλάζει στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας. Και αυτό είναι φυσικά το γεγονός, πως ολοένα και περισσότερα μαγαζιά στρέφονται προς την χορτοφαγική και πιο υγιεινή κουζίνα. Απόδειξη πως δεν αποτελεί πλέον τάση αλλά αλλαγή τρόπου ζωής, είναι και η προσθήκη ενός ακόμη χορτοφαγικού εστιατορίου που έρχεται να ταράξει τα νερά του Αθηναϊκού κέντρου.

‘’Η φάση είναι άλλη’’. Μου είπε χαρακτηριστικά.
Της το πρότεινα αλλά με πρόλαβε και πήγε πρώτη. Ο λόγος για το ‘’Winners Vegan Restaurant’’(Νίκης 27, Αθήνα).

Eπειδή όμως δεν έχω βρεθεί από κοντά, ώστε να είμαι απολύτως αντικειμενική και σίγουρη γι’ αυτά που γράφω, θα αφήσω τις φωτογραφίες, οι οποίες τα λένε όλα. Καθώς επίσης και όσοι γνωστοί μου έχουν πάει. Νομίζω δηλώνουν ‘’ξετρελαμένοι’’. Αναμένεται να είναι το επόμενο hot στέκι, ειδικά για τα ‘’brunchακια’’ της Κυριακής. Τα οποία μπορούν πλέον να είναι χωρίς τύψεις, εφόσον βούτυρα, ζάχαρη και πρόσθετες χρωστικές λείπουν από κάθε πιάτο.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares