Ο καύσωνας στην καλοκαιρινή Αθήνα, αισθητός. Ήχοι πόλης και πάλι. Καταφθάνω στην Κηφισιά. Αφορμή ένα πολύ ενδιαφέρον και γαστρονομικό γεγονός. Αρχοντικός κήπος του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας. Οι μυρτιές και οι λεβάντες μαζί με τις σκιές τους, δημιουργούν την απόλυτη όαση δροσιάς στο Αθηναϊκό καλοκαίρι.
Λέγεται Natu και πρόκειται για το εστιατόριο που μόλις είχε ανοίξει και πάλι τις πύλες του, πιο ανανεωμένο από ποτέ… στον κήπο του Μουσείου Γουλανδρή. Εμπνευσμένο από την φύση και ανάμεσα σε δέντρα και αρωματικά φυτά της Ελλάδας, δίπλα στην λίμνη με τα νούφαρα και κάτω από τον κέδρο του Λιβάνου, έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει ένα εξαιρετικό γεύμα, σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον όπου τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών και του προσωπικού.
Δροσιά, άριστη εξυπηρέτηση, έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια αλλά και μια γενικευμένη εκλεπτυσμένη αισθητική να πρωταγωνιστεί σε κάθε γωνιά του Natu. Στα ‘’ηνία της κουζίνας’’ ο Executive Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, με πρώτης ποιότητας υλικά, συνθέτει αριστοτεχνικά τις γεύσεις της Μεσογείου.
Γεύσεις που διεγείρουν όλες τις αισθήσεις σου και ξέρουν πώς να σου προσφέρουν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι. Αλλά και ένα περιβάλλον ιδανικό, σε ένα από τα πιο δροσερά και καταπράσινα σημεία των βορείων Προαστίων για να ζήσεις μια all day γαστριμαργική εμπειρία που θα σου μείνει αξέχαστη.
Νatu (Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας) Λεβίδου 13 & Όθωνος, Κηφισιά.
Mέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Κυριακή, Από τις 10 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ