Skip to main content

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Μία μέρα μετά του Αγίου (οινο)Πνεύματος, με επόμενο προορισμό το Θέατρο Βράχων

Live από την Άνδρο, η Ειρήνη μας ξεναγεί σε μία διαφορετική Τρίτη της.



Καλημέρα, καλημέρα! Πώς τα πέρασες το τριήμερο; Σε ποιον προορισμό ταξίδεψες και πού σε βρίσκω τώρα; Φτιάξε καφέ, κάθισε αναπαυτικά και έλα να ξεκινήσουμε παρέα τη μέρα μας, να πούμε αναλυτικά τα νέα μας και να οργανώσουμε το πλάνο. 

Πριν όλα αυτά όμως, να σε ενημερώσω, ότι σου γράφω από την όμορφη και καταπράσινη Άνδρο! Ναι, το τριήμερο με βρήκε σε αυτό το νησί ή μάλλον εγώ βρήκα οικονομικά εισιτήρια και ξενοδοχείο και είπα να την... κάνω με ελαφρά από την πρωτεύουσα. Thank God συνέπεσε και η Τρίτη που την έχω ελεύθερη και το έκανα 4ήμερο. Λεπτομέρειες για το νησί, θα σου πω άλλη φορά (υπέρ και κατά), γιατί βιάζομαι να επικοινωνήσω διαδικτυακώς με Αθήνα για να κλείσω θέση...

Τι σου λέω τώρα; 

# Προτεραιότητα σήμερα έχει το εισιτήριο μου για τη συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη, στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη», στο Βύρωνα, στις 12 Ιουνίου. Η συναυλία – σταθμός με τίτλο «Καλοκαίρι στο τέρμα» είναι η αφετηρία της περιοδείας του δημοφιλούς τραγουδιστή για το φετινό καλοκαίρι. Βρες και εσύ το εισιτήριο σου (προπώληση 12 ευρώ, ταμείο 14 ευρώ) και θα τα πούμε εκεί!

# Με αυτά και με αυτά πείνασα. Κάνοντας βόλτες στο νησί αυτές τις ημέρες και δοκιμάζοντας αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες (κατόπιν σύστασης από ντόπιους), ομολογώ ότι σήμερα, Τρίτη, θα επιλέξω τη μια και μοναδική ταβέρνα που κανείς δε μου ανέφερε, αλλά όλοι οι τουρίστες, μαζί κι εγώ, τη λατρεύουν. Βρίσκεται στο Μπατσί, λίγο μετά την πιάτσα των ταξί. Το όνομά της «Τα δελφίνια»  και για να τη φτάσεις πρέπει να ανέβεις καμία δεκαριά σκαλοπάτια. Εκτός από υψηλής ποιότητας φαγητό, σου προσφέρει και θέα σε μια βεράντα γεμάτη λουλούδια και ζεστασιά! Τα λόγια είναι φτώχεια και η εικόνα χίλιες λέξεις, γι αυτό και επέλεξα να σου δώσω ένα αποδεικτικό στοιχείο. 

andros750.jpg

Στη φώτο που βλέπεις, απόλαυσα την πρώτη ημέρα που έφτασα, φιλέτο τόνου, στα περίπου 9 ευρώ και σου το υπογράφω δεν έχεις φάει πιο νόστιμο! Γενικότερα, ο κατάλογος είναι εκτενής, οι τιμές απόλυτα λογικές  (και τα ψάχνω πολύ να το ξέρεις), οι μερίδες... τροφαντές και η ποιότητα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Μιλώντας με τον ιδιοκτήτη, έμαθα ότι η επιχείρηση είναι οικογενειακή, προφανώς από εκεί πηγάζει και η ιδιαίτερη φροντίδα προς τον πελάτη. Δεν άργησα να δοκιμάσω και το κρασί, ως φανατική του είδους και η πρόταση τους με ικανοποίησε πλήρως. Συν ότι το γλυκό – κέρασμα στο τέλος, το οποίο επίσης σου φωτογράφισα, είναι φτιαγμένο από τα χεράκια τους και θα ζητήσεις ολόκληρο το ταψί φεύγοντας. 

andros751.jpg

# Για το βράδυ λέω να χαλαρώσω κάνοντας μια βόλτα στο Μπατσί (αναχωρώ αύριο και τα δώρα είναι απαραίτητα). Ευκαιρία να επιστρέψω νωρίς στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστώ. Μέχρι το επόμενο μου πλάνο.. να περνάς καλά!

Φιλιά! 

 

Διαβάστε επίσης

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Ο Νίκος Μπέρκας επιστρέφει… στη σκηνή του Fuzz Club

Για μία μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Απριλίου.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αποκριά & Καθαρά Δευτέρα στο ΚΠΙΣΝ

Όπως κάθε χρόνο, η Αποκριά φέρνει στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πολλή μουσική, χορό και ευφάνταστες δράσεις για παιδιά

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου από τη Βαρβάκειο και το Σύνταγμα έως το Μοναστηράκι

Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Μαρτίου - Η μεγάλη αποκριάτικη γιορτή συνεχίζεται στις 7 Δημοτικές Κοινότητες της Αθήνας

Προτεινόμενα

CELEBS

Ανδρομάχη: Το βιογραφικό, ο έρωτας με τον Λιβάνη & η Eurovision

Η τεράστια επιτυχία του remake «Παράλληλη Αγάπη»

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στην ΑΒ Βασιλόπουλος οι τιμές πέφτουν σταθερά!

Κάθε μέρα χαμηλή τιμή σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, δημητριακά, απορρυπαντικά και πολλές ακόμη κατηγορίες!