Skip to main content

ΜΟΔΑ

3 τρόποι να φορέσεις το σατέν bomber σαν την απόλυτη fashionista

Αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα των αγαπημένων σου celebrities


Κέλλυ Νόβακ

Αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα των αγαπημένων σου celebrities

Ένα bomber jacket αποτελεί πλέον staple της γυναικείας (και ανδρικής) γκαρνταρόμπας. Αλλά ένα σατέν bomber αποτελεί ένα must-have της απόλυτης fashionista. Αν είσαι λοιπόν και εσύ μια από αυτές –που είμαι σίγουρη ότι είσαι- τότε ξέρω με βεβαιότητα ότι θα θέλεις να δεις πώς μπορείς να φορέσεις αυτό το μοναδικό κομμάτι, με τον πιο σύγχρονο και ιδιαίτερο τρόπο.

Οι παρακάτω σταρ λοιπόν, έχουν τελειοποιήσει ήδη το look αυτό, οπότε σήμερα εμπνεόμαστε από τις δικές τους εμφανίσεις για την άψογη εφαρμογή του σατέν bomber.

#1. Παίξε με τι υφές: Νιώθω ότι στο λέω συνέχεια αυτό, αλλά το πιστεύω πραγματικά. Ένα σατέν ύφασμα είναι ιδιαίτερο από μόνο του, οπότε συνδυάζοντάς το με ένα εξίσου εντυπωσιακό ύφασμα, όπως μια δαντελένια φούστα, το αποτέλεσμα δεν γίνεται πάρα να είναι…. φαντασμαγορικό!

3ways2wear-satin-bomber-01.jpg

Diane Kruger

 

#2. Prints και 'Αγιος ο Θεός: Με τον ίδιο τρόπο που σου προτείνω να παίξεις με τις υφές, έτσι πρέπει να κάνεις και με τα μοτίβα. Γιατί ένα ιδιαίτερο print θα αναδείξει στο έπακρο το σατέν σου bomber. Αλλά πρόσεξε! Με την ίδια ευκολία που μπορεί να το απογειώσει, μπορεί και να το καταστρέψει, γι’ αυτό φρόντισε να επιλέξεις ένα τοπ ή φόρεμα του οποίου τα χρώματα του μοτίβου να ταιριάζουν με αυτό του jacket.

3ways2wear-satin-bomber-02.jpg

Emma Roberts

 

#3. Κομψότητα στο έπακρο: Φυσικά κάθε τόσο, μπορείς να «χαλαρώνεις» την μοναδικότητα που φέρει αυτό το jacket, με πιο casual επιλογές. Τα καλά νέα είναι τέτοιο casual σύνολο (το οποίο μπορεί να αποτελείται και από τον κλασικό συνδυασμό τζιν παντελόνι-tshirt) δεν πρόκειται να είναι ποτέ απλό ή βαρετό, όταν φοριέται με αυτό το σατέν αριστούργημα. 

3ways2wear-satin-bomber-03.jpg

Bella Hadid

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους