Skip to main content

ΜΟΔΑ

Έτσι θα μετατρέψεις το φθινοπωρινό σου παλτό σε κομψό φόρεμα

Η διπλή όψη του… νομίσματος!


Κέλλυ Νόβακ

Η διπλή όψη του… νομίσματος!

Μου αρέσει πολύ η πoλυχρηστικότητα στα ενδύματα. Το πώς ένα ρούχο μπορεί να αποκτήσει μια νέα ιδιότητα, με λίγη φαντασία. Και αυτή την φαντασία σου προτείνω να εναποθέσεις σε ένα κλασικό –και πάντα σημαντικό για την γκαρνταρόμπα σου- παλτό.

Αυτό το ρούχο που φοριέται όχι μόνο για να σε διατηρήσει ζεστή αυτή την περίοδο, αλλά και το οποίο αποτελεί βασικό μέρος των φθινοπωρινών και χειμερινών σου συνόλων. Σου προτείνω να το δεις… αλλιώς και να αποτελέσει όχι μόνο το βασικό μέρος της εμφάνισής σου, αλλά και το μοναδικό!

Αυτό λειτουργεί καλύτερα με ένα παλτό το οποίο έχει ζώνη στην μέση και ακόμη καλύτερα σε μια wrap (κρουαζέ) γραμμή. Πέρα του ότι η γραμμή αυτή είναι ιδιαιτέρως κομψή και διαχρονική, λειτουργεί θετικά προς την γυναικεία σιλουέτα, δημιουργώντας καμπύλες και αναδεικνύοντας την θηλυκότητα του γυναικείου σώματος.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις λοιπόν, είναι να «ρίξεις» τους ώμους του παλτό, δημιουργώντας ένα off-the-shoulder ντεκολτέ το οποίο είναι σύγχρονο, μοντέρνο και σέξι. Η χρήση της ζώνης του παλτό (ή μιας οποιασδήποτε άλλης ζώνης), όχι μόνο θα αναδείξει την σιλουέτα αλλά θα σταθεροποιήσει και το ρούχο και την νέα του χρήση.

coat-as-dress-01.jpg

Αν νιώθεις ότι το ντεκολτέ δεν είναι αρκετά «ασφαλές», τότε στερέωσε με μερικές παραμάνες εσωτερικά ή και εξωτερικά δημιουργώντας ένα punk αποτέλεσμα.

Το νέο σου «φόρεμα» είναι γεγονός και μπορείς να το συνδυάσεις όπως προτιμάς εσύ. Μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι μαύρες γόβες για ένα πιο σέξι look, με ένα ζευγάρι sneakers για ένα πιο casual look, με ankle boots και ένα εντυπωσιακό κολιέ για ένα πιο fashion forward αποτέλεσμα. Οι επιλογές είναι άπειρες, αρκεί αν έχεις φαντασία!

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

PETS

Πώς να κάνετε τον σκύλο σας να μυρίζει όμορφα χωρίς μπάνιο

8 απλές συμβουλές για καθαρό και μοσχομυριστό σκύλο χωρίς να προϋπθέτει μπανιέρα ή λάστιχο...

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή