Skip to main content

ΜΟΔΑ

#TimelessFashion: Αυτό είναι το παλτό που δεν πρέπει να λείπει ποτέ από την ντουλάπα σου

Ποτέ όμως…


Κέλλυ Νόβακ

Ποτέ όμως…

Σου έχω πει πολλές φορές για τα “staples” της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Γι’ αυτά που αποτελούν την… ραχοκοκαλιά της ντουλάπας μας. Είναι μερικά ρούχα που πρέπει να απαρτίζουν την ντουλάπα μιας γυναίκας και, ανάμεσα σε αυτά είναι και το camel coat.

Ένα μπεζ παλτό αποτελεί από τα βασικά ρούχα της γυναικείας (και ανδρικής) γκαρνταρόμπας. Γιατί; Γιατί είναι διαχρονικό. Γιατί ταιριάζει με όλα. Γιατί προσφέρει αβίαστη κομψότητα, όποιο και το στιλ του. Ναι, όλα αυτά τα προσφέρουν μόλις μερικά μέτρα υφάσματος.

Γι’ αυτό λοιπόν, και εγώ σε… προσκαλώ να το βάλεις στην ντουλάπα σου! Και τα παρακάτω 6 camel coats θα σε ενθουσιάσουν τόσο, που είμαι σίγουρη ότι θα είναι αυτή η επόμενη αγορά σου!

6camelcoats_fall17_01.JPG

Marks & Spencer

6camelcoats_fall17_02.jpg

Ottod’ame

6camelcoats_fall17_03.jpg

Splendid

6camelcoats_fall17_04.jpg

Y.A.S.

6camelcoats_fall17_05.jpg

Topshop

6camelcoats_fall17_06.jpg

Zara

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 26/2έως 3/3/24

Αφήστε τη λογική να κυριαρχήσει και να σας δείξει το μονοπάτι της επιτυχίας

ΣΙΝΕΜΑ

Το Avatar: The Last Airbender αποκτά το τελικό του trailer και δεν βλέπουμε την ώρα

Η νέα υπερπαραγωγή του Netflix ήρθε στις οθόνες μας±

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Χωρίς ψωμί «σάντουιτς» με μπέικον, αυγά και τυρί

Μια εύκολη και νόστιμη ιδέα για πρωινό που θα κάνει την έκπληξη

Η χρήση του αυγού αντί για ψωμί σε αυτό το κλασικό σάντουιτς πρωινού είναι μια αληθινή ιδιοφυή κίνηση. Φορτώσαμε τα δικά μας με μπέικον, τσένταρ και αβοκάντο, αλλά πειραματιστείτε με μερικές από τις δικές σας αγαπημένες προτιμήσεις για τη γέμιση! Το λουκάνικο και η γραβιέρα θα ήταν επίσης εξαιρετικές επιλογές! Φυσικά, αν εξακολουθείτε να λαχταράτε ένα σπιτικό κουλούρι ή φέτα ψωμιού, δεν θα σας κατηγορούσαμε!

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ:

1 μερίδα

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:

10 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ:

15 λεπτά

CAL/SERV:

462

Συστατικά

2 μεγάλα αυγά

2 κ.σ. νερό

1/2 αβοκάντο, ελαφρώς πολτοποιημένο

1 φέτα ψημένο μπέικον, κομμένη στη μέση

1/4 γ. τριμμένο τσένταρ

Εκτέλεση

Βήμα 1

Σε ένα μέτριο αντικολλητικό τηγάνι, τοποθετήστε δύο καπάκια βάζων (αφαιρέστε το κέντρο) ή δύο στρογγυλές αντικολλητικές θήκες για αυγό. Ψεκάστε ολόκληρο το τηγάνι με μαγειρικό σπρέι και τοποθετήστε το σε μέτρια φωτιά. Σπάστε τα αυγά στο κέντρο των καπακιών και χτυπήστε ελαφρά με ένα πιρούνι για να σπάσει ο κρόκος.

Βήμα 2

Ρίξτε νερό γύρω από τα καπάκια και καλύψτε το τηγάνι. Μαγειρέψτε, αφήνοντας τα αυγά να βράσουν στον ατμό, μέχρι να ψηθούν τα ασπράδια, περίπου 3 λεπτά. Αφαιρέστε το καπάκι και καλύψτε από πάνω το ένα αυγό με τσένταρ. Μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει ελαφρώς το τυρί, περίπου 1 λεπτό ακόμα.

Βήμα 3

Αναποδογυρίζουμε το αυγό χωρίς τυρί σε ένα πιάτο. Συμπληρώστε με πουρέ αβοκάντο και μαγειρεμένο μπέικον. Τοποθετήστε από πάνω το άλλο αυγό, με το τυρί προς τα κάτω.

Χωρίς ψωμί «σάντουιτς» με μπέικον, αυγά και τυρί (botrini.gr)