Πώς ο Justin Trudeau μας έκανε να αποκτήσουμε εμμονή με τις «τρελές» κάλτσες

6 ζευγάρια για να αποκτήσεις και εσύ το look του… Πρωθυπουργού του Καναδά!

Κέλλυ Νόβακ

6 ζευγάρια για να αποκτήσεις και εσύ το look του… Πρωθυπουργού του Καναδά!

Σου έχω τρομερά νέα! Νομίζω ότι ανακάλυψα το νέο μας fashion icon! Δεν είναι πρόσωπο που θα περίμενες να στραφούμε προς έμπνευση, αλλά να που τελικά το κάναμε.

Αναφέρομαι στον Πρωθυπουργό του Καναδά, Justin Trudeau. Μην πέφτεις από τα σύννεφα. Aν έχεις δεις τις… πρόσφατες εμφανίσεις του είμαι σίγουρη ότι σου πέρασε από το μυαλό! Αλλά σε περίπτωση που παρέλειψες να παρατηρήσεις τις εμφανίσεις του από την… κορυφή ως τα νύχια, θα σε βοηθήσω εγώ λιγάκι να δεις καλύτερα.

Ο Justin Trudeau λοιπόν, έχει εμμονή με τις κάλτσες. Όχι τις απλές, μονόχρωμες, μουντές, βαρετές κάλτσες αλλά με τις πολύχρωμες, διασκεδαστικές κάλτσες!

Εδώ και καιρό λοιπόν, οι εμφανίσεις του πάντα ολοκληρώνονται με ένα fun και πολύχρωμο ζευγάρι κάλτσες! Είτε φοράει μοβ κάλτσες με κίτρινα παπάκια (#truestory), είτε με την «σημαία» του Καναδά (έχει φορέσει κάλτσες με το τύπωμα σφενδάμου πάνω τους), με ένα «απλό» πουά μοτίβο ή τις περίφημες και πλέον viral κάλτσες από τα Star Wars, ο Καναδός πολιτικός ξέρει πώς να κάνει τα looks του ενδιαφέροντα.

6pairsofcrazysock_justintrudeau_01.jpg Έλα λοιπόν, που στην όψη αυτών των… crazy socks λοιπόν, κάτι μας έπιασε κι εμάς και θέλουμε και εμείς τώρα τέτοιες κάλτσες! Γιατί πέρα από το αστείο της υπόθεσης, εγώ θα επικεντρωθώ σε ένα συγκεκριμένο πράγμα που εκλαμβάνω απ΄ όλη αυτή την υπόθεση: οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά. Και ένα ζευγάρι ωραίες κάλτσες σαν τις παρακάτω, θα την κάνουν σίγουρα και στις δικές σου εμφανίσεις! 6pairsofcrazysock_justintrudeau_02.jpg

Prada

6pairsofcrazysock_justintrudeau_03.jpg

Arthur Arbesser x Yoox

6pairsofcrazysock_justintrudeau_04.jpg

Happy Socks

6pairsofcrazysock_justintrudeau_05.jpg

Marni

 6pairsofcrazysock_justintrudeau_06.jpg

Stance

6pairsofcrazysock_justintrudeau_07.jpg

SockingAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares