Πώς να γίνεις η απόλυτη shopper

Όλα τα μυστικά του… επαγγέλματος, λίγο πριν τις εκπτώσεις!

Κέλλυ Νόβακ

Όλα τα μυστικά του… επαγγέλματος, λίγο πριν τις εκπτώσεις!

Ξέρεις με του που ξεκινάνε οι εκπτώσεις είμαι σε πολύ καλή διάθεση. Και ξέρεις γιατί; Γιατί ξέρω 100% τι θα ψωνίσω. Έχω από πριν δει τι χρειάζεται η γκαρνταρόμπα μου και πάω στοχευμένα. Έτσι, σίγουρη ότι θα κάνω τις σωστές επενδύσεις και τις σωστές αγορές.

Πώς μπορώ να είμαι τόσο σίγουρη; Έχω μυστικό, γι’ αυτό… Τέσσερα για την ακρίβεια! Και θα σ’τα αποκαλύψω όλα. Και να είσαι βέβαιη ότι από εδώ και πέρα, θα κάνεις και εσύ μόνο σωστές αγορές και δεν θα σκορπάς άσκοπα τα λεφτά σου!

Μυστικό #1

I (heart) Mondays

Και λιγότερο κόσμο στα δοκιμαστήρια θα έχει (άρα θα έχεις την ησυχία σου όταν δοκιμάζεις ρούχα) και περισσότερα ρούχα στο νούμερό σου θα βρεις!

Μυστικό #2

Sales, Sales, Sales

Πριν πας να ψωνίσεις ένα πολύ ακριβό ρούχο (ή και όχι τόσο ακριβό), σκέψου: «Πότε είναι οι επόμενες mid-season εκπτώσεις;». Έτσι μπορείς να το αγοράσεις σε πολύ καλύτερη τιμή και να αγοράσεις ίσως και κάτι παραπάνω….

Μυστικό #3

Αντιστάσου στις τάσεις

Δεν λέω να μην υποκύπτεις λιγάκι στις τάσεις, απλά όταν πρόκειται να ψωνίσεις μία, φρόντισε να είσαι σίγουρη για αυτή την αγορά. Σου ταιριάζει σίγουρα το ρούχο; Μπορείς να το υποστηρίξεις; Και το σημαντικότερο: Μπορείς να το συνδυάσεις με τα υπόλοιπα ρούχα της ντουλάπας σου; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε καλύτερα να επενδύσεις σε ένα πιο διαχρονικό ρούχο.

Μυστικό #4

Finding Waldo

Τα καλά κομμάτια είναι και τα πιο δύσκολα για να βρεις σε ένα κατάστημα ρούχων. Θέλει ψάξιμο η υπόθεση, οπότε φρόντισε να είσαι παρατηρητική όταν ψωνίζεις και να είσαι μέχρι και… ενοχλητική στις πωλήτριες αν πρόκειται να σε βοηθήσουν να βρεις το τέλειο ρούχο. Tip: Σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που προσφέρει οικονομία αντί ποιότητας, φρόντισε να επιλέγεις ρούχα που θυμίζουν δέρμα, λουστρίνι ή σουέτ και δείχνουν πιο ακριβά, ενώ συνήθως είναι και πιο ανθεκτικά.

Κεντρική φωτό: Artem Bali / UnsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares