Skip to main content

ΜΟΔΑ

Σε ποια ρούχα πρέπει να πεις «όχι»

Aπέφυγέ τα για πάντα πετυχημένες εμφανίσεις.


Κέλλυ Νόβακ

Aπέφυγέ τα για πάντα πετυχημένες εμφανίσεις.

Ο κάθενας έχει το στιλ του. Και είναι γεγονός, το στιλ σου επηρεάζεται από τον κοινωνικό σου κύκλο και γενικά από τις εικόνες που βλέπεις καθημερινά (ακόμα κι ασυνείδητα).

Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια items στην κοινή «γλώσσα» του style, τα οποία πρέπει να αποφεύγεις να φοράς, τουλάχιστον σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Τα παρακάτω για παράδειγμα, καλό είναι ν’ αποφεύγεις στις βραδινές σου εξόδους. Ένας λόγος; Γιατί θεωρούνται κάπως «ξεπερασμένα». Ε, και θέλεις οι εμφανίσεις σου να είναι, αν όχι σύγχρονο, το λιγότερο κομψό ή διαχρονικό.

#1. Πολύ στενά φορέματα: Το να δείχνεις σέξι, δεν σημαίνει ότι πρέπει τα ρούχα να «κολλάνε» πάνω σου! Ενσωμάτωσε τις πιο χαλαρές σιλουέτες στο ντύσιμό σου και θα δεις ότι και η άνεση είναι σέξι!

#2. Πολύ ψηλά τακούνια (που δεν μπορείς να περπατήσεις): Και εδώ ισχύει το ίδιο. Δεν χρειάζεται να πρέπει να υποφέρεις στα 12ποντά σου για να νιώσεις «γυναίκα». Ένα ζευγάρι block heels ή σε μεσαίο ύψος θα σε κάνουν να δείχνεις το ίδιο εκθαμβωτική!

#3. Σαγιονάρες: Δεν είσαι στην παραλία! Θέλεις κάτι άνετο; Φόρα ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια ή ένα ζευγάρι slides.

#4. Περίεργες ολόσωμες φόρμες: Τα… πολύπλοκα prints, ήταν τα «ιδιαίτερα» σχέδια στις ολόσωμες φόρμες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μπερδέψουν την εμφάνισή σου, ακόμα και να τονίσουν αρνητικά το σώμα σου.

Σημείωση: Φυσικά, τα παραπάνω είναι απλά προτάσεις. Ο/Η καθένας μας έχει το δικό του/της προσωπικό στιλ και την δική του/της αισθητική την οποία πρέπει να εμπιστεύεται. Παρόλα αυτά, κράτα πάντα ένα ανοιχτό μυαλό και δοκίμαζε διαφορετικά πράγματα/προτάσεις για να τεστάρεις κι εσύ από πρώτο χέρι, τι σου αρέσει και τι όχι και τι σου ταιριάζει εσένα περισσότερο! «Υπακούμε» πάντα την προσωπική μας γνώμη και φοράμε μόνο αυτά που μας αρέσουν πραγματικά και που μας εκπροσωπούν 100%. #loveyourself

Κεντρική φωτό: instagram @ stheshoehoarder

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ