Πώς θα αγοράσω το τέλειο τζιν

Η αναζήτηση για το τέλειο τζιν μόλις έγινε πιο εύκολη!

Κέλλυ Νόβακ

Η αναζήτηση για το τέλειο τζιν μόλις έγινε πιο εύκολη!

Ένα τζιν παντελόνι είναι μια πολύ σημαντική αγορά για μια γυναίκα. Είναι ένα ρούχο που αποτελεί staple στην ντουλάπα της, ένα που φοράει σε καθημερινή βάση και όλες τις εποχές. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να της εφαρμόζει άψογα.

Τι πρέπει λοιπόν, να προσέχεις πριν αγοράσεις ένα τζιν παντελόνι;

Χρώμα τζιν

Ένα μαύρο τζιν παντελόνι ή ένα σκούρο μπλε είναι πάντα πολύ καλές επιλογές όσον αφορά το χρώμα ενός τζιν παντελονιού, γιατί αναδεικνύει πιο κομψά την σιλουέτα.

Στιλ τζιν

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζεις ότι υπάρχουν διαφορετικά στιλ τζιν παντελονιών (βλ. skinny, boyfriend κτλ.). Είναι σημαντικό λοιπόν, να βρεις ένα που να ταιριάζει στον σωματότυπό σου. Αν για π.χ. έχεις έντονες καμπύλες, ένα φαρδύ παντελόνι συνήθως δεν κολακεύει. Πρόσεξε αυτές τις λεπτομέρειες και γενικά, αν αμφιταλαντεύεσαι στο τι να αγοράσεις, να θυμάσαι ότι ένα «ενδιάμεσο» στιλ (συνήθως ονομάζονται “straight”) που να μην είναι ούτε skinny, ούτε πολύ φαρδύ, ούτε χαμηλοκάβαλο κτλ. είναι η καλύτερη επιλογή.

Κόψιμο

Σε παρόμοια λογική με το προηγούμενο tip είναι και αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς να ξεχωρίζεις πιο κόψιμο σου ταιριάζει. Δηλαδή ναι, μεν είναι της μόδας τα cropped τζιν παντελόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ταιριάζουν και στον σωματότυπό σου. Μην παρασύρεσαι από τις τάσεις και προτίμησε ένα τζιν που σου ταιριάζει από ένα που είναι απλά… trendy.

Υλικό τζιν

Βρες και εδώ ένα υλικό που σου ταιριάζει. Ένας καλός κανόνας πάντως, είναι το τζιν που πρόκειται να αγοράσεις να έχει και ένα μικρό ποσοστό (τύπου 4%) ελαστίνης που βοηθάει στο να εφαρμόσει καλύτερα στο σώμα το παντελόνι.

Τσέπες

Οι τσέπες παίζουν σημαντικό ρόλο στο τζιν σου. Από τις τσέπες «επωφελούνται» περισσότερο τα οπίσθιά σου, μιας και φροντίζουν να δείχνει πιο κολακευτικό το σημείο αυτό, όταν το τζιν περιλαμβάνει τσέπες στο πίσω μέρος.

Φωτό: Instagram @ dressplannersaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares