Skip to main content

ΜΟΔΑ

Oι κανόνες είναι για να τους σπάμε

Και τρεις για την Μόδα που πρέπει να σπάσεις τώρα!


Κέλλυ Νόβακ

Και τρεις για την Μόδα που πρέπει να σπάσεις τώρα!

Από μικρή ηλικία στο σπίτι έχουμε κάποιους κανόνες. Πρέπει να ετοιμάζουμε το κρεβάτι μας το πρωί. Πρέπει να πετάμε τα σκουπίδια όταν γεμίζουν. Δεν πρέπει να σπάμε ή να πετάμε πράγματα… ΟΚ, κάποιοι κανόνες είναι για να τους ακολουθούμε και άλλοι όμως για να τους… σπάμε!

Ειδικά, όσον αφορά την Μόδα. «Πρέπει να φορέσεις αυτή την τάση φέτος». «Δεν μπορείς να φοράς ψηλά τακούνια την μέρα». «Αυτή η τσάντα είναι πρωινή, δεν κάνει για το βράδυ!».

Υπάρχουν κάποιοι κανόνες όσον αφορά το στιλ μας, τους οποίους είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου πάντα. Άλλες φορές όμως είναι καλύτερο να κάνουμε σαν να μην τους έχουμε ακούσει ποτέ….

Όπως και να έχει είναι ωραίο να πειραματιζόμαστε και παίζουμε με τις εμφανίσεις μας. Ε, και αν σπάμε και μερικούς κανόνες καμιά φορά, ακόμη καλύτερα… Να, σαν τους παρακάτω!

Δεν μπορείς να φοράς αθλητικά ρούχα το βράδυ

Υπάρχει λόγος που η athleisure μόδα έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια. Και αυτό γιατί φοριέται και βράδυ και γενικά όλες τις ώρες! Με το κατάλληλο styling και τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να μεταφέρεις το αθλητικό στιλ μέχρι και τις… βραδινές ώρες!

Μόνο τα ακριβά ρούχα είναι ωραία

High end fashion δεν σημαίνει και… high τιμές! Δεν έχει καμιά απολύτως σημασία το αν είσαι stylish με την τιμή που έχουν τα ρούχα σου. Αν κάνεις καλό styling και εκφράζεις τον εαυτό σου μέσα από τις εμφανίσεις σου, δεν παίζει κανένα ρόλο αν τα ρούχα σου κοστίζουν 10 ή 100 ευρώ!

Η μόδα έχει φύλο

Προσωπικά, αγοράζω συνέχεια ανδρικά ρούχα. Και γενικά είμαι της άποψης ότι άνδρες-γυναίκες μπορούν να φορούν ρούχα και από τα δύο φύλα. Και αυτό δεν έχει ισχύει μόνο στην αγορά των ρούχων αλλά και στην έμπνευση που λαμβάνεις και από ποιους τι λαμβάνεις. Συνέχεια εμπνέομαι από looks ανδρών για τις δικές μου!

Φωτό: Clarisse Meyer / Unsplash

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση