«Χρυσοί» κανόνες της μόδας που πρέπει να γνωρίζεις

7 κανόνες για πάντα stylish εμφανίσεις!

Κέλλυ Νόβακ

7 κανόνες για πάντα stylish εμφανίσεις!

Δεν θεωρώ ότι πρέπει να ακολουθούμε πάντα τους κανόνες. Θα μιλήσω τουλάχιστον, όσον αφορά την Μόδα. Ναι, είμαι υπέρ των μερικών κανόνων αλλά at the end of the day, πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθούμε πάνω απ’ όλα το ένστικτό μας.

Και φυσικά, και έχουμε ένστικτο όσον αφορά τις εμφανίσεις μας. Κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε για μία έξοδο, τα ρούχα που φοράμε μας «μιλάνε». Μας λένε αν νιώθουμε άνετα μέσα σε αυτά, αν νιώθουμε όμορφες, αν αισθανόμαστε καλά.

Παρόλα αυτά, αν έχεις περιέργεια όσον αφορά το στιλ σου και θέλεις να εξερευνήσεις τους«ορίζοντές» σου, το να γνωρίζεις μερικούς κανόνες, βοηθάει.

Υπάρχουν λοιπόν, κανόνες που ουσιαστικά, δεν μας λένε τι πρέπει να φοράμε και τι όχι, απλά λειτουργούν ως μέσο και μας κατευθύνουν. Φυσικά, αυτή η κατεύθυνση δεν είναι μονόδρομος. Μπορείς για π.χ. να λάβεις υπόψη σου έναν από τους παρακάτω κανόνες και να τον προσαρμόσεις στα δικά σου δεδομένα.

Κι αυτό είναι το μυστικό, όσον αφορά το στιλ σου. Ό,τι κι αν κάνεις πρέπει πάντα να το «σκανάρεις». Όλα όσα βλέπεις, διαβάζεις, ακούς κτλ. καλό είναι να περνάνε από ένα δικό σου, προσωπικό editing. Και αυτός είναι ο no.1 κανόνας της Μόδας που πρέπει να έχεις ΠΑΝΤΑ στο μυαλό σου, σχετικά με τις εμφανίσεις σου.

Φυσικά και οι παρακάτω 7 θα βοηθήσουν πολύ!

#1. Το λευκό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι, αλλά για όλες τις σεζόν.

#2. Μην επενδύεις σε ρούχα ή σε συλλογές γνωστών brands, αν δεν είναι το στιλ σου.

#3. «Πειραματίσου» με κοσμήματα και αξεσουάρ και βάλτα στις εμφανίσεις σου.

#4. Όσον αφορά τα διαχρονικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας, επένδυσε σε αυτά με βάση την ποιότητα και όχι την ποσότητα.

#5. Πριν πετάξεις παλιά ρούχα από την ντουλάπα σου, φόρεσε τα ξανά (με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι τα φορούσες παλιά), πειραματίσου και μετά αποφάσισε αν έχουν θέση στην ντουλάπα σου ή όχι.

#6. Βρεις τις ισορροπίες στις εμφανίσεις σου. Όταν φοράς ένα πιο αποκαλυπτικό ρούχο, φρόντισε τα υπόλοιπα ρούχα να μην είναι το ίδιο σέξι. Balance is everything.

#7. Ποτέ μην «κρύβεις» το παιδί που έχεις μέσα σου. Τα έντονα χρώματα, τα glitter ρούχα, οι παγιέτες, οι υφές στα ρούχα, όλα έχουν θέση στις εμφανίσεις σου!

Φωτό: Anete Lūsiņa / UnsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares