Skip to main content

ΜΟΔΑ

H νέα συλλογή των κοσμημάτων Swarovski θα σε ταξιδέψει σε... “Crystal Gardens”!

Λάμψη παντού. 


Κέλλυ Νόβακ

Λάμψη παντού. 

Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου, σε μια εκδήλωση όλο λάμψη τόσο από τα κοσμήματα όσο και από τους καλεσμένους, η γνωστή εταιρία Swarovski παρουσίασε την νέα της συλλογή κοσμημάτων για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Στον μοντέρνο χώρο The Hub, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή συλλογή με το όνομα “Crystal Gardens”, αλλά και την δυνατότητα να δοκιμάσουμε τα κοσμήματα.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την φύση και κυρίως από ένα κήπο ονειρικό και ανοιξιάτικο, κάτι που γινόταν αμέσως αντιληπτό από τις παστέλ αποχρώσεις των κοσμημάτων. «Η φύση είχε πάντα ιδιαίτερη σημασία για τη Swarovski. Η συλλογή Crystal Garden επιβεβαιώνει το πάθος της επωνυμίας για τον νεωτερισμό και γι’ αυτό το λόγο στραφήκαμε στη χλωρίδα, στην πανίδα και στα έντομα για να αντλήσουμε έμπνευση και να δημιουργήσουμε ρέουσες, θηλυκές γραμμές και μοτίβα», δηλώνει εκπρόσωπος της εταιρίας.

Κοσμήματα σε μεταλλικό και χρυσό χρώμα συνδυασμένα με μια πολύχρωμη παλέτα κρυσταλλικών χρωμάτων, οβάλ φόρμες εμπνευσμένες από φύλλα, είναι μερικά από τα κομμάτια που μας έκαναν να λατρέψουμε αυτή την συλλογή και να "ταξιδέψουμε" μαζί της. Πέραν του εντυπωσιακού design, τα κοσμήματα είναι αρκετά ανθεκτικά (μπορώ να σου το επιβεβαιώσω προσωπικά αυτό, αφού κατάφερα να εκτοπίσω μερικά στο πάτωμα...), αλλά η εταιρία κατέχει και ένα πολύ εξυπηρετικό προσωπικό που μπορεί να επισκευάσει τα κοσμήματά σου, σε περίπτωση που το χρειαστούν.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα μετά τα Χριστούγεννα.

swarovski_5.jpg

swarovski_6.jpg

swarovski_7.jpg

swarovski_1.jpg

swarovski_2.jpg

swarovski_4.jpg

swarovski.jpg

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε