Skip to main content

ΜΟΔΑ

Beach Queens: Τα looks που ξεχώρισαν

Κλασσικά, μοντέρνα, μεταξωτά...



Κλασσικά, μοντέρνα, μεταξωτά...

Αφού είδαμε τις κυριότερες τάσεις στα μαγιό για το καλοκαίρι 2019, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε και τις εμφανίσεις στην παραλία που ομολογουμένως λατρέψαμε.

Η άνεση και τα αέρινα υφάσματα κυριαρχούν.
Αυτό όμως που θα απογειώσει μια απλή εμφάνιση στην παραλία, δεν είναι άλλο από τα αξεσουάρ. 

Πάμε να δούμε μια μια τα looks που ξεχώρισαν.

beach1.jpg 

Τα αγαπημένα κιμονό αποτελούν ιδανική επιλογή και φέτος το καλοκαίρι.
Βολεύουν πραγματικά πολύ, δίνουν boho αισθητική που λατρεύουμε τους καλοκαιρινούς μήνες και συνδυασμένο με ένα ολόσωμο μαγιό και το καπέλο σου θα είσαι κάτι παραπάνω από stylish.

beach8.jpg

beach6.jpg

Για τις πιο ''σύγχρονες'' και rock, τα παντελόνια ή φούστες σε διχτυωτό μοτίβο ή με διαφάνεια είναι η κατάλληλη επιλογή. 
Οι χολιγουντιανές σταρ τα προτιμούν ασταμάτητα, δικαιολογημένα βέβαια καθώς αποτελούν ένα μοντέρνο ύφασμα για να συνοδέψεις το μπικίνι ή ολόσωμο σου.

beach4.jpg

Πάμε στα κλασσικά και αγαπημένα παρεό. Είτε με πολύχρωμα σχέδια είτε μονόχρωμα είναι πραγματικά υπέροχα και πολύ βολικά. ¨Ενα σχέδιο όμως στα παρεό που έχει ξεχωρίσει, είναι αυτά που έχουν λάμψεις και γενικότερα ''γυαλιστερό'' ύφασμα.

beach5.jpg

Το αγαπημένο λευκό μακρύ πουκάμισο. Νομίζω δεν χρειάζονται παραπάνω λόγια, είναι το απόλυτο ανέμελο και καλοκαιρινό look.
Μη ξεχάσεις όμως όπως είπαμε τα αξεσουάρ.

beach11.jpg

Ένα λινό φόρεμα επίσης ανάλαφρο και με κουμπιά θα γίνει σύμμαχός σου για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Εκτός από τα μονόχρωμα μπορείς να επιλέξεις και floral!

beach10.jpg

Ένα χαριτωμένο τοπ με ένα σορτς, θα αποτελούν φυσικά και εδώ ιδανική επιλογή.

beach9.jpg

Τέλος μπορείς να προτιμήσεις και silk υφάσματα. Το αγαπημένο silk φόρεμα που ξέρω πως δεν μπορείς να αποχωριστείς, τουλάχιστον μπορείς να ''μεταμορφώσεις'' προσθέτοντας πινελιές από μετάξι που θα απογειώσουν την εμφάνισή σου.

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.