Φόρο τιμής στον Karl Lagerfeld

''KARL LAGERFELD FOR EVER''.

Τόνια Τζαφέρη

''KARL LAGERFELD FOR EVER''.

Τον Φεβρουάριο του 2019, ο κόσμος της μόδας αποχαιρέτησε σε ηλικία 85 ετών μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της εποχής μας. Ο Kaiser (Καίσαρας) της μόδας όπως συχνά αποκαλείται, κατάφερε να ξεχωρίσει με τα μοναδικά του σχέδια και την απλότητα του και να κατακτήσει τον οίκο Chanel. Στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με επίσης σπουδαίους οίκους όπως Chloe και Fendi.

Αποδείχθηκε από μεγαλομανής, σνόμπ και αγενής, ένας ταλαντούχος πολυπράγμων με έντονη και ιδιαίτερη προσωπικότητα, που άφησε το δικό του ανεξίτηλο στίγμα στην μακρόχρονη ιστορία της μόδας.

Προς τιμήν του, πριν από λίγες ημέρες διοργανώθηκε στο Παρίσι μια εκδήλωση μνήμης... μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Κάρλ.
Την εκδήλωση αυτή διοργάνωσε ο σκηνοθέτης της όπερας Robert Carsen και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν πορτραίτα του, να παρακολουθήσουν μια συνέντευξη του Κάρλ στον ίδιο του τον εαυτό, να ακούν την Cara Delevigne να του απαγγέλλει ποίημα και την διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour, να τον χαρακτηρίζει ως ''αυθεντικό πολυπράγμων''.

karl2.jpg

karl3.jpg

karl1.jpg

Ήταν μια εκδήλωση με έντονη συναισθηματική φόρτιση, απεριοριστό σεβασμό στον σπουδαίο σχεδιαστή και έκλεισε με το κατάλληλο quote:
''KARL LAGERFELD FOR EVER''.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares