Διεθνείς διακρίσεις για το παγωμένο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ και το φυτικό επιδόρπιο ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 

Από το καταξιωμένο Monde Selection.

Δελτίο Τύπου

Από το καταξιωμένο Monde Selection.

 

Δύο διεθνή βραβεία που αντανακλούν στις απαράμιλλες γευστικές και διατροφικές αξίες τους, προσέθεσαν στην πληθώρα των διακρίσεων της ΟΛΥΜΠΟΣ το παγωμένο τσάι του βουνού ροδάκινο και το φυτικό επιδόρπιο  ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ δαμάσκηνο-βρώμη.

Πρόκειται για διακρίσεις που προέρχονται από το παγκοσμίως καταξιωμένο Monde Selection (International Quality Institute), το οποίο διαθέτει 80 αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες υψηλού κύρους και εργαστήρια αναλύσεων μοναδικής ακρίβειας. 

Το παγωμένο τσάι του βουνού ροδάκινο ΟΛΥΜΠΟΣ απέσπασε το Gold βραβείο, ενώ το φυτικό επιδόρπιο  ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ δαμάσκηνο-βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ απέσπασε το Silver βραβείο.

Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων με βάση τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά και τα διεθνή πρότυπα.

To Monde Selection έχει την υποστήριξη αρκετών αναγνωρισμένων συλλόγων όπως οι Culinary Academy of France, Euro-toques, Master Chefs of Belgium, the International Vine and Wine Organisation (O.I.V), Jurés-Experts Piqueurs Brokers και άλλοι.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares