Skip to main content

ΜΟΔΑ

Διεθνείς διακρίσεις για το παγωμένο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ και το φυτικό επιδόρπιο ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΟΛΥΜΠΟΣ 

Από το καταξιωμένο Monde Selection.



Από το καταξιωμένο Monde Selection.

 

Δύο διεθνή βραβεία που αντανακλούν στις απαράμιλλες γευστικές και διατροφικές αξίες τους, προσέθεσαν στην πληθώρα των διακρίσεων της ΟΛΥΜΠΟΣ το παγωμένο τσάι του βουνού ροδάκινο και το φυτικό επιδόρπιο  ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ δαμάσκηνο-βρώμη.

Πρόκειται για διακρίσεις που προέρχονται από το παγκοσμίως καταξιωμένο Monde Selection (International Quality Institute), το οποίο διαθέτει 80 αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες υψηλού κύρους και εργαστήρια αναλύσεων μοναδικής ακρίβειας. 

Το παγωμένο τσάι του βουνού ροδάκινο ΟΛΥΜΠΟΣ απέσπασε το Gold βραβείο, ενώ το φυτικό επιδόρπιο  ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟ δαμάσκηνο-βρώμη ΟΛΥΜΠΟΣ απέσπασε το Silver βραβείο.

Τα προϊόντα αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων με βάση τα οργανοληπτικά τους χαρακτηριστικά και τα διεθνή πρότυπα.

To Monde Selection έχει την υποστήριξη αρκετών αναγνωρισμένων συλλόγων όπως οι Culinary Academy of France, Euro-toques, Master Chefs of Belgium, the International Vine and Wine Organisation (O.I.V), Jurés-Experts Piqueurs Brokers και άλλοι.

 

Διαβάστε επίσης

ΜΟΔΑ

Τα Marks & Spencer παρουσιάζουν τη χριστουγεννιάτικη σειρά M&S Food!

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου ξεκινάει από τα Marks & Spencer, τα οποία για ακόμη μια χρονιά μετατρέπονται σε ιδανικό προορισμό για τις πιο χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και γλυκά κεράσματα.

ΜΟΔΑ

Η τσάντα που θα κρατήσεις όλο το φθινόπωρο

Το clutch bag επιστρέφει στη μόδα

ΜΟΔΑ

Ζώδια Παρασκευής 7 Ιουλίου

Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.